reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ojjj wcinam jak oszalała. Większość dnia spędzam z talerzem w ręce w poprzednich ciążach też tak miałam. Za każdym razem startuję z wagą 49 kg. Z Oliwierkiem przytyłam 17kg z Amadeuszkiem 22kg aż strach pomysleć co będzie tym razem skoro mam tendencję wzrostową.

Witajcie...
troche się do Was podkleje....bo niby wg. moich wyliczeń termin na 3 maja....ale chyba jestem pierwsza majóweczką...więc troche pobędę z Wami...zwłaszcza, że właściwie to jestem tak na przełomie....
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
hi ;-)

Marysia, nie mysl na razie o tym, skoro jest cialko zolte, to powinno byc ok.

Jejku, musze w nocy wstawac na siku. W ogole mi sie to nie podoba.

Milego dnia dziewczynki. Ja musze jakies sniadanko skleic, a mdli mnie strasznie.

Syneczki, jaka Ty chudzina jestes ;-) ja musze sie pilnowac ;-) aczkolwiek teraz zaczynam z nizsza waga niz poprzedni :-)

Ostatnia edycja:
Witam was ! :)n
Pierwszy poranek od trzech tygodni bez mdłości! Czuję się wspaniale i będę nadrabiać teraz z jedzeniem. Na dzień dobry pierogi z truskawkami i cukrem! :D Co do wagi to moj gin ostatnio z tego wszystkiego mnie nie zwazyl, a moja waga w domu zepsuta, wiec nawet nie wiem z iloma kg startuje :( Pozdrawiam serdecznie!

Magda tak to fakt zrzucam w mgnieniu oka i w zasadzie nawet nic w tym kierunku nie robię, samo spada a tusza idzie mi na ciało w takim stopniu że nie wyglądam jak anorektyczka a jak pełnopostawowa szczupłą kobieta a całą reszta kilogramów wchodzi w biust i brzuszek.

Kivinko mam nadzieję ze juz mdłości nie będziesz mieć.

Karolcia zostań z nami . No i jeszcze raz gratuluje ! Wszystko będzie dobrze.

Paulusia dobrze ze wynajmujesz a nie siedzisz u rodziców tak jak ja. Zawsze wszystko do czasu jest dobrze bo potem sie wszystko kiełbasi i zanim sie obejrzysz masz niezły problem.

Robaczek gratuluje serduszka!

syneczki to tylko gratulować i zazdrościc, ze masz tak łatwo:)
ja ide sie kąpać..przez to ciągłe leżenie, nawet mi sie nie chce wstawac żeby sie umyc..

reklama
Do góry