reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Ojjj wcinam jak oszalała. Większość dnia spędzam z talerzem w ręce w poprzednich ciążach też tak miałam. Za każdym razem startuję z wagą 49 kg. Z Oliwierkiem przytyłam 17kg z Amadeuszkiem 22kg aż strach pomysleć co będzie tym razem skoro mam tendencję wzrostową.

Witajcie...
troche się do Was podkleje....bo niby wg. moich wyliczeń termin na 3 maja....ale chyba jestem pierwsza majóweczką...więc troche pobędę z Wami...zwłaszcza, że właściwie to jestem tak na przełomie....
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
hi ;-)

Marysia, nie mysl na razie o tym, skoro jest cialko zolte, to powinno byc ok.

Jejku, musze w nocy wstawac na siku. W ogole mi sie to nie podoba.

Milego dnia dziewczynki. Ja musze jakies sniadanko skleic, a mdli mnie strasznie.

Syneczki, jaka Ty chudzina jestes ;-) ja musze sie pilnowac ;-) aczkolwiek teraz zaczynam z nizsza waga niz poprzedni :-)

Ostatnia edycja:
Witam was ! :)n
Pierwszy poranek od trzech tygodni bez mdłości! Czuję się wspaniale i będę nadrabiać teraz z jedzeniem. Na dzień dobry pierogi z truskawkami i cukrem! :D Co do wagi to moj gin ostatnio z tego wszystkiego mnie nie zwazyl, a moja waga w domu zepsuta, wiec nawet nie wiem z iloma kg startuje :( Pozdrawiam serdecznie!

Magda tak to fakt zrzucam w mgnieniu oka i w zasadzie nawet nic w tym kierunku nie robię, samo spada a tusza idzie mi na ciało w takim stopniu że nie wyglądam jak anorektyczka a jak pełnopostawowa szczupłą kobieta a całą reszta kilogramów wchodzi w biust i brzuszek.

Kivinko mam nadzieję ze juz mdłości nie będziesz mieć.

Karolcia zostań z nami . No i jeszcze raz gratuluje ! Wszystko będzie dobrze.

Paulusia dobrze ze wynajmujesz a nie siedzisz u rodziców tak jak ja. Zawsze wszystko do czasu jest dobrze bo potem sie wszystko kiełbasi i zanim sie obejrzysz masz niezły problem.

Robaczek gratuluje serduszka!

syneczki to tylko gratulować i zazdrościc, ze masz tak łatwo:)
ja ide sie kąpać..przez to ciągłe leżenie, nawet mi sie nie chce wstawac żeby sie umyc..

reklama
Do góry