reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witaski :)

Kto ma dziś wizytę? Zaciskam kciuki :)

Marysia! Jeśli dobrze rozumiem to skoro lekarz widział ciałko żółte to znaczy że było usg, a skoro widział ciałko żółte to było ono w pęcherzyku który musi być w macicy. Bo przecież jeśli by nie był to by ci lekarz powiedział a nie odesłał do domu z ciążą pozamaciczną. Coś ta twoja koleżanka położna cię nie słuchała za bardzo :/

Martolinka oby plamienie szybko przeszło.

U mnie standard czyli mdłości choć póki co nie jest źle :)

reklama
Witajcie...
troche się do Was podkleje....bo niby wg. moich wyliczeń termin na 3 maja....ale chyba jestem pierwsza majóweczką...więc troche pobędę z Wami...zwłaszcza, że właściwie to jestem tak na przełomie....

Witamy się ;-)
Martolinka cieszę się teraz już wszystko będzie dobrze:-)

Dziękuję za wytypowanie mnie na moderatora ale z racji tego ze mam dwójkę zajmujących szkrabów piszę się na tego zastępczego, zwyczajnie nie wiem czy nei będzie sytuacji takiej w której nie będę miała czasu się czymś zająć. Do tego studia, egzamin za egzaminem. Jeszcze nie wiem jak pogodzę kilkumiesięcznego bobasa i aplikację :szok: chyba będę go/ją zabierała ze sobą :-p

Tak więc piszę się na tę funkcję ale z tym zastrzeżeniem że będę do pomocy.

Po za tym mam dziś mnóstwo prania i prasowania ojjj jak mi ciężko się zabrać.

Co do mieszkania to pomimo iż jesteśmy zainteresowani do transakcji doszło by dopiero początkiem przyszłego roku ponieważ obecni właściciele dostają kluczę do nowego końcem października zanim ze stanu surowego urządzą je na wprowadzkę też musi troszkę potrwać. Ale generalnie jestem pozytywnie nastawiona. I gdyby nie to że rodzice i mój brat robią nam prezent w żadnym wypadku nie zdołalibyśmy przez kilka najbliższych lat nic kupić.

Witam laseczki z rana:)::)
martolinka już teraz będzie tylko lepiej:):):)
marysia masz bardzo dziwną koleżankę, nie powinna cię stresować gdy jesteś w ciąży. Na pewno wszystko jest ok nie stresuj się kochana:):)
syneczki2 zazdroszczę mieszkanka, my niestety wynajmujemy:/

Dzisiaj póki co czuje się bardzo dobrze i oby tak dalej.

marysia, nie denerwuj sie. zastanawia mnie, tak jak nuluske, że skoro lekarz widzial ciałko żółte to musiał widzieć je w macicy..tez myslę, że nie odesłał by cie do domu, jeżeli byłaby ciąża pozamaciczna.
kurczaczku gratulujemy pęcherzyka:)
martolinka tez uważam, że szczęśliwa mama, to szczęśliwe dzieciątko:) mam nadzieje, że plamienie szybko przejdzie.
karolcia witaj:) moze sie u nas zadomowisz na dobre;)?
u mnie noc spokojnie, obudzilam sie o 5:30 na siusiu i od razy wzięłam tabletki. wstałam po 9. teściowa musiała iść dzis do szkoły, wiec przyszła ciocia do Damianka. chyba sa na dworzu, bo nie słychac młodego.
miłego dnia

hej laseczki

humor mam świetny bo widziałam serduszko:-) ale też stres bo muszę powiedzieć w pracy.....

nie szalejcie z ilością nowych tematów bo ja nie wyrabiam:eek: ale jak już tyle tego to może któraś by się podjęła zrobić pełnej listy kwietniówek??? ja naprawdę nie mam czasu....

zrobię jeszcze tylko suwaczek i mykam robić obiad, wybaczcie że nic wam nie odpiszę ale dziś dzień w biegu mam

reklama
Ja przytyłam 2 kg licząc od wagi wyjściowej tzn dzień w którym dowiedziałam się o ciąży.

robaczku póki jestem przy komputerze do końca tygodnia mogę się zebrać w sobie i listę skrobnąć któregoś popołudnia. Chyba że ktoś by chciał mnie wyręczyć ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry