reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Witam dziewczyny, chciałabym do was dołaczyc ;)
Termin z OM 06.04.
Mam już córeczke ze stycznia 2007!
W pierwszej ciazy pisałam z dziewczynami na gronie, teraz postanowiłam na babyboom popisac :)
Pozdrawiam z pracy - Marcelina
Ps: jak się robi ten fajny suwaczek? :)

reklama
Jeszcze odnośnie listy
Moja propozycja jest taka byście podały mi co uważacie za słuszne a ja dokładnie to samo wpiszę w odpowiednim miejscu tak by nikomu nie narzucać ani formy ani treści :-)

Marcelina witaj :-) Edytujesz swój profil u góry masz opcję ustawienia bądź edycja dokładnie nie pamiętam, następnie po lewej stronie musisz odszukać edytuj sygnaturę i w okienku wpisujesz bądź wklejasz co trzeba. Uprzednio należy utworzyć suwaczek na konkretnej stronie domowej czyli klikasz na suwaczek jednej z nas z postów który Ci się podoba przekierowuje cię wtedy i tam tworzysz swój skarb ;-) pobierasz kod i wklejasz w sygnaturę o której pisałam powyżej. Powodzenia :-)

Witam nowe kwietnióweczki i gratuluję :-)

Zajrzałam do Was na chwilkę bo zaraz szagierka ma przyjechać. :-(
Narazie z planu dnia dzisiejszego wypaliło mi tylko ugotowanie obiadku - pycha już nalałam sobie zupkę do kubka i popijam :laugh2:
Mojego M zagoniłam jeszcze do odkurzania i umycia podług. Czeka mnie jeszcze prasowanie ale coś czuję że nic z tego.

Oj tak nic się nie chce ;-(.
Ja siedzę w pracy i wymyślam wszystko żeby tylko nie popracować i przez to tak mi się dłuży czas powrotu do domku.
A jak już wrócę do domku to zaraz idę spać, bo też mi się nie chce :-D
I jak tu normalnie funkcjonować :-(

Oj tak nic się nie chce ;-(.
Ja siedzę w pracy i wymyślam wszystko żeby tylko nie popracować i przez to tak mi się dłuży czas powrotu do domku.
A jak już wrócę do domku to zaraz idę spać, bo też mi się nie chce :-D
I jak tu normalnie funkcjonować :-(

Ja tez zamiast pracowac siedze i tu z wami pisze :) tez mi sie nic a nic nie chce...a dopiero poczatek ciazy a juz sie nie chce...a co bedzie pozniej? Kurde jak bede miała wielki brzuch? To wogóle bede się tylko turlac .. :)
Coś bym zjadła...a został mi tylko jeszcze jogurt i herbatniki do jedzenia...a do konca praca jeszcze 2 godziny.

Ja tez zamiast pracowac siedze i tu z wami pisze :) tez mi sie nic a nic nie chce...a dopiero poczatek ciazy a juz sie nie chce...a co bedzie pozniej? Kurde jak bede miała wielki brzuch? To wogóle bede się tylko turlac .. :)
Coś bym zjadła...a został mi tylko jeszcze jogurt i herbatniki do jedzenia...a do konca praca jeszcze 2 godziny.

To później z brzuchem będziesz odpoczywała na L4 tak jak napisałaś :-).
Mi została do zjedzenia ciabatka z salami ale jakoś nie mam na nią siły, to mogę poczęstować ;-)

reklama
Witaj Marcelino:-) widzę że masz termin w dniu moich urodzin:-)- oby Ci z nami miło czas płynął:tak: a co do kilogramów to po poprzednich ciążach zrzuciłam wszystko ale dość długo to trwało:wściekła/y: w 1 przytyłam 18 kg a w 2 "tylko" 16....a na początku tej ciąży przez te mdłości spadło mi 2kg ale mdłości zaczęły już słabnąć i wróciłam do mojej wagi startowej czyli 68kg:-D

Ostatnia edycja:
Do góry