Hej Kobietki!
To chyba 5 juz raz jak zasiadam do napisania posta. Moze tym razem sie uda
Andzik moze sie zastanow nad podaniem mm na noc, bo jeszcze troche i padniesz ze zmeczenia
u mnie jak kiepsko bylo z laktacja to czasami dawalam Aptamil i Szymek to dobrze znosil. A co health visitor mowia na wage Antosia? Moja kolezanka miala problem z waga malej i doradzili jej dwa razay dziennie sciagac pokarm i dodawalc do niego mm. Podzialalo;-)
Renia ja po czesci sie z Toba zgodze, bo fakt my jako mamy najlepiej odgadujemy potrzeby swoich dzieciaczkow, ale czasem trzeba dac sobie pomoc. Moj eM tez troche mieszal w harmonogramie Mlodego jak ich zostawialam samych, ale z czasem sie wszystkiego nauczyl i teraz radzi sobie doskonale. Ja wiem, ze u nas to moze inaczej ale moze dasz mamie jasne instrukcje i sobie jakos poradzi? Bo chyba Ci sie nalezy troche czasu dla siebie i odpoczynku zeby miec potem sily dla Was obojga...
Rekinasia dziekuje, dziekuje
czasmi presja dziala na nas motywujaco
trzymamy kciuki za Olka &&& wszystko bedzi dobrze!!
Exquise moze zabrzmi to banalnie, ale pieniadze to nie wszystko. Dziecko zeby czuc sie szczesliwe nie potrzebuje nic wiecej jak milosci i usmiechu swojej mamy. Wiec glowa do gory, bedzie dobrze! &&&
Lene jak tam wizyta? Mam nadzieje, ze Miki w koncu odpusci i da odpoczac mamie;-)
Lazy najwazniejsze, ze Julka szczesliwa z pelnym brzuszkiem
a z tarczyca niema zartow wiec im szybciej sie wybierzesz do lekarza tym lepiej.
Julianna dobrze, ze chociaz u Was wszystko dobrze i ze Ty wyspana
Kasia well done dla Zosi za przewrotki
Jak tam wieczorne spotkanie z rodzinka?
U nas tez z nockami ostanio kiepsko, czeste pobudki i marudzenie. Za to po dzisiejszym wypadzie na basen Szymek w dzien zdecydowanie lepiej spal. Zobaczymy jaka bedzie z nocka...ja tez mega zmeczona, oczy na zapalki bo kawa odkad zaszlam w ciaze nie wchodzi;-)
Tak z pozytywow to kupilam w kocu kocyk z La Millou Dinusie
a w prezencie od babci na nadchodzace chrzciny Szymek dostal mate skip hop bo moja mama stwierdzila, ze ta ktora dostalismy w spadku od kolezanki sie dla niego nie podoba
(tzn babcia dala pieniadze a ja wybralam
DD) Teraz czekam tylko na dostawe...
Milego weekendu Kwietnioweczki dla Was i waszych Maluszkow! Obysmy sie wszyskie wyspaly