Kasiagaw super ze chrzciny udane ) mojego eMka urodziny tez wyszly super. Zachwycony byl z prezentu i juz od 20 sierpnia zaczyna kurs nurkowania przepis na ciasto wrzucony:-)
Goschon ja mrozilam w specjalnych woreczkach, sa super bo od razu z naklejkami z miejscem na date i ilosc.
Ewula, Kasia u nas pokaslywanie tez jest;-) w sumie juz od miesiaca i jest sposoben na zwrocenie na siebie uwagi;-)
Rental ciesze sie, ze wszystko dobrze poszlo. Oby Tymek szybko doszedl do siebie.
Myself powodzenia na wizycie!
Karina powodzenia w pakowaniu
Renia sliczny kocyk.
U nas od rana pada i Szymek zapadl w spiaczke, juz dwie godziny spi i nawet reka nie ruszyl Mi sie nic nie chce robic wiec kanapuje i ogladam siatkowke;-)
Jak to jest u Was z drzemkami waszych dzieciaczkow? Maja juz jakis rytm dnia?
Goschon ja mrozilam w specjalnych woreczkach, sa super bo od razu z naklejkami z miejscem na date i ilosc.
Ewula, Kasia u nas pokaslywanie tez jest;-) w sumie juz od miesiaca i jest sposoben na zwrocenie na siebie uwagi;-)
Rental ciesze sie, ze wszystko dobrze poszlo. Oby Tymek szybko doszedl do siebie.
Myself powodzenia na wizycie!
Karina powodzenia w pakowaniu
Renia sliczny kocyk.
U nas od rana pada i Szymek zapadl w spiaczke, juz dwie godziny spi i nawet reka nie ruszyl Mi sie nic nie chce robic wiec kanapuje i ogladam siatkowke;-)
Jak to jest u Was z drzemkami waszych dzieciaczkow? Maja juz jakis rytm dnia?