Kivinko, Lene trzymam kciuki za was i wasze dzidzie, bądźcie dzielne i walczcie o dobrą diagnozę i ludzkie traktowanie.
Lene robiłaś Mikołajowi test PCR z moczu? Pediatra mi powiedziała, że gdybyśmy mieli jakiekolwiek wątpliwości co do mcv, to test PCR rozstrzygnie
mamido święta racja, ODPOCZĄĆ od dziecka
wściekanie się na dziecko nie jest fajne, ale to ludzka słabość, można mieć gorszy dzień, nie każdy jest herosem i dziwi mnie to święte oburzenie - kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem. A już najciekawsze zjawisko, to forumki, o których istnieniu bym nie miała pojęcia, gdyby nie wspaniała okazja do ochrzanienia innych, pewnie z takich osób rekrutują się panie, które na ulicy pouczają mamusie, co robią nie tak
U nas upałów ciąg dalszy, rano było troszkę chłodniej a teraz znowu lampa, raniutko byłam na spacerze, żeby przed 12 wrócić
Z Oleczkiem zarwane nocki to standard, nadal pobudki co 3h a nad ranem nawet częściej, ale ok4-5 biorę go do łóżka i karmię na leżąco, wtedy nie widzę zegarka
Na dodatek zmagamy się znowu z drożdżakami, więc pędzlowanie buzi 4x na dobę i smarowanie rączki 3xdziennie, plus wysypka alergiczna, ale dermatolog mi polecił fenomenalny krem (dermalibour), 4 dni i praktycznie po wysypce - super. No i jeszcze masowanie kanalika. Biedny dzielny dzidziuś :-(
sonisia widziałam fotkę z Brunkiem w chuście - jakie to było wiązanie?
Emilia ja też się ostatnio wyrwalam na paznokcie i depilację, fajnie mi z tym, od razu się czuję mniej pieluchowo a bardziej kobieco:-)