reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Bunny86-aż tyle schudłaś przez wymioty i mdłości? Współczuję.Ja też miałam ale waga wtedy stała w miejscu i jadłam na siłę co prawda zaraz po tym wymiotowałam ale nie za każdym razem
marysia868-z wzdęciami wieczorem miałam tak w ciąży Natalią,rano wstawałam płaściutka a w ciągu dnia brzuszek rosnął,teraz tak nie mam

reklama
Kobitki mam pytanie!
Lekarz przepisał mi Duphaston 2x dziennie po 1 tabletce. I wczoraj wieczorem zapomniałam wziąc tableteczki, bo usnełam... :( Dzisiaj rano nie brałam podwójnej dawki tylko normalnie jedna... Nie wiem kurde czy dobrze czy źle. Nie spadł mi progesteron? I w ogole. Jestem załamana swoją nieodpowiedzialnościa :-(

Witajcie,
Czekam teraz na M. Nasze auto kaput wiec tesc nas poratował swoim(pech chciał ,ze akurat na wczoraj potrzebował). Jade na IP , bo do jutra zwariuje. Plamienie nie mineło , brzuch zaczął boleć. Wolę zeby obejrał mnie lekarz. Mam nadzieje usłyszec , ze taki mój urok...swoja droga jedyne co mam na potwierdzenie ciązy to własne słowo i test ciazowy. USG Miało być w piatek ... dam znac..

hej laseczki.
martolinka, daj znac. trzymam kciuki, żeby było wszystko ok:*
augustynka ja tez zapomniałam wczoraj tabletki o 14, Damian spał a leki miałam własnie w tym pokoju..myśle jednak, ze spokojnie, bedzie wszystko dobrze:) mi lekarz powiedział, że jak wystapi u mnie plamienie, to mam brac podwójna dawke, aż plamienie ustapi. ja biorę duphaston3X1 i kw.foliowy 5mg3x1.
ja jestem po jajecznicy z 3 jajek, kurek i boczku i umieram;) ale sie najadłam! wczoraj miałam jakąś gastro faze cały dzień, ale na wadze 60,5 wiec nic nie przybyło;)
jakas zmeczona dzis jestem.
miłej niedzieli

hej laseczki.
martolinka, daj znac. trzymam kciuki, żeby było wszystko ok:*
augustynka ja tez zapomniałam wczoraj tabletki o 14, Damian spał a leki miałam własnie w tym pokoju..myśle jednak, ze spokojnie, bedzie wszystko dobrze:) mi lekarz powiedział, że jak wystapi u mnie plamienie, to mam brac podwójna dawke, aż plamienie ustapi. ja biorę duphaston3X1 i kw.foliowy 5mg3x1.
ja jestem po jajecznicy z 3 jajek, kurek i boczku i umieram;) ale sie najadłam! wczoraj miałam jakąś gastro faze cały dzień, ale na wadze 60,5 wiec nic nie przybyło;)
jakas zmeczona dzis jestem.
miłej niedzieli

martolinka daj koniecznie znc co i jak! Na pewno wszytsko jest ok!!!
Dzieki magda85-gdańsk. Panikuje jak cholera. Mam nadzieje, ze nie miało to zadnegpo wpływu...

echh... czekam i czekam na M ..

edit, może założymy ankiete , w której wybierzemy moderatora. Sama nie chce kandydowac. Może do czwartku podamy propozycje i wtedy bedziemy wybierac.
Lepiej zeby było 2 modów w razie nieobecosci jednego , czy choroby będzie drugi

przepraszam za składnie itp., ale nie mam do tego teraz głowy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry moje drogie. Dziękuję Wam za wczorajsze wsparcie. Dziś noc przespałam spokojnie.Żadnych ukłuć nie było. Za to dziś poranek powitałam mdłościami i z głową nad kibelkiem jak tylko spojrzałam na jedzenie. Narazie nie myślę nawet coś zjeść bo mi nie dobrze jak diabli. Byle do końca trzeciego miesiąca. Muszę kupić sobie herbatkę imbirową - pomaga na mdłości. Sprawdzone przez zanajomą z którą byłyśmy w ciąży w tym samym czasie w zeszłym roku. Ja akurat znalazłam taką radę na necie jak mi mdłości ustały. Ale ona sprawdziła i mówiła że rewelacja.

reklama
Do góry