reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Bunny86-aż tyle schudłaś przez wymioty i mdłości? Współczuję.Ja też miałam ale waga wtedy stała w miejscu i jadłam na siłę co prawda zaraz po tym wymiotowałam ale nie za każdym razem
marysia868-z wzdęciami wieczorem miałam tak w ciąży Natalią,rano wstawałam płaściutka a w ciągu dnia brzuszek rosnął,teraz tak nie mam

reklama
Kobitki mam pytanie!
Lekarz przepisał mi Duphaston 2x dziennie po 1 tabletce. I wczoraj wieczorem zapomniałam wziąc tableteczki, bo usnełam... :( Dzisiaj rano nie brałam podwójnej dawki tylko normalnie jedna... Nie wiem kurde czy dobrze czy źle. Nie spadł mi progesteron? I w ogole. Jestem załamana swoją nieodpowiedzialnościa :-(

Witajcie,
Czekam teraz na M. Nasze auto kaput wiec tesc nas poratował swoim(pech chciał ,ze akurat na wczoraj potrzebował). Jade na IP , bo do jutra zwariuje. Plamienie nie mineło , brzuch zaczął boleć. Wolę zeby obejrał mnie lekarz. Mam nadzieje usłyszec , ze taki mój urok...swoja droga jedyne co mam na potwierdzenie ciązy to własne słowo i test ciazowy. USG Miało być w piatek ... dam znac..

hej laseczki.
martolinka, daj znac. trzymam kciuki, żeby było wszystko ok:*
augustynka ja tez zapomniałam wczoraj tabletki o 14, Damian spał a leki miałam własnie w tym pokoju..myśle jednak, ze spokojnie, bedzie wszystko dobrze:) mi lekarz powiedział, że jak wystapi u mnie plamienie, to mam brac podwójna dawke, aż plamienie ustapi. ja biorę duphaston3X1 i kw.foliowy 5mg3x1.
ja jestem po jajecznicy z 3 jajek, kurek i boczku i umieram;) ale sie najadłam! wczoraj miałam jakąś gastro faze cały dzień, ale na wadze 60,5 wiec nic nie przybyło;)
jakas zmeczona dzis jestem.
miłej niedzieli

hej laseczki.
martolinka, daj znac. trzymam kciuki, żeby było wszystko ok:*
augustynka ja tez zapomniałam wczoraj tabletki o 14, Damian spał a leki miałam własnie w tym pokoju..myśle jednak, ze spokojnie, bedzie wszystko dobrze:) mi lekarz powiedział, że jak wystapi u mnie plamienie, to mam brac podwójna dawke, aż plamienie ustapi. ja biorę duphaston3X1 i kw.foliowy 5mg3x1.
ja jestem po jajecznicy z 3 jajek, kurek i boczku i umieram;) ale sie najadłam! wczoraj miałam jakąś gastro faze cały dzień, ale na wadze 60,5 wiec nic nie przybyło;)
jakas zmeczona dzis jestem.
miłej niedzieli

martolinka daj koniecznie znc co i jak! Na pewno wszytsko jest ok!!!
Dzieki magda85-gdańsk. Panikuje jak cholera. Mam nadzieje, ze nie miało to zadnegpo wpływu...

echh... czekam i czekam na M ..

edit, może założymy ankiete , w której wybierzemy moderatora. Sama nie chce kandydowac. Może do czwartku podamy propozycje i wtedy bedziemy wybierac.
Lepiej zeby było 2 modów w razie nieobecosci jednego , czy choroby będzie drugi

przepraszam za składnie itp., ale nie mam do tego teraz głowy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry moje drogie. Dziękuję Wam za wczorajsze wsparcie. Dziś noc przespałam spokojnie.Żadnych ukłuć nie było. Za to dziś poranek powitałam mdłościami i z głową nad kibelkiem jak tylko spojrzałam na jedzenie. Narazie nie myślę nawet coś zjeść bo mi nie dobrze jak diabli. Byle do końca trzeciego miesiąca. Muszę kupić sobie herbatkę imbirową - pomaga na mdłości. Sprawdzone przez zanajomą z którą byłyśmy w ciąży w tym samym czasie w zeszłym roku. Ja akurat znalazłam taką radę na necie jak mi mdłości ustały. Ale ona sprawdziła i mówiła że rewelacja.

reklama
Do góry