pauletta no widzisz..! filipek tylko czekał aż bedziesz sama zeby Ci wszystkie pierwsze uśmiechy ofiarowac.!
a ja muszę sie jakiegoś ortopedy podobać czy mogę bruna z ta szyna w chacie nosić
było by o niebo wygodniej!
karina głupiki ci lekarze..
zdrowka dla małej! a sio katarze!
emilia bruno juz od wczoraj nie dostaje annyybiituku, a ja jeszcze muszę troche brać :/
ja bym była wniebowzieta jakbym miała całe noce spokojne
reniuszek nasza kąpiel dzisiaj była o 22.30 i nie jest to rzadkością
bruno tak sie zapatrzyl na karuzelke ze godzinke prawie go nie było, więc czekałam na jakis sygnał ze chce sie kąpać
u nas rytm nadaje bruno
mysle ze nasze maluchy nie znaja sie na zegarkach, tylko schematami ogarniaja. u nas jest zabawa przed kąpielą, potem fajne pluski w wodzie, potem nagły ryk który towarzyszy nam aż do ubrania, potem do lozka i nocne karmienie przy którym bruno odpływu..
a gdzie dzisiaj zabalowaliscie..?
my byliśmy w parku na spacerze (maly ani na chwile nie raczył zasnac
a potem na zakupach
a o walce z siuskami nawet mi nie przypominaj brrr.. czeka nas to ponownie za 2 tygodnie (znowu na posiew
) ale nam o wiele sprawniej idzie łapanie do pojemniczka
jak czytałam o wyczynach Maksia to aż sie usmialam !
dzielny chłopak - moj jak narazie na brzuchu za długo sie nie bawi, a o przewrotach to jeszcze nie myśli
bruno musi nadgonic kolegę - oby nie siusiajac mi w cycki
jak wyniki hemo....???
magda brrr mnie tez nadzerka czeka :/ i dopiero potem gojenie i zakladanie wkładki ..
byłaś dzielna u denty..?
dobra laski ide sie ogarnąć do spania, bo maly odleciał pol godzinki temu a ja na Bb zmulam
spokojnej nocki......!