reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witam! Chwilkę mnie nie było i już 10 stron do nadrobienia :)
Obrączki odebrałam, są dokładnie takie jak chciałam :) Tylko złoto skoczyło w górę i zapłaciłam trochę więcej niż myślałam, że zapłacę, no ale cóż....
Wczoraj nie byłam w stanie nawet włączyć kompa, pół dnia spędziłam na przemian nad kibelkiem i w łóżku z mega mdłościami, a drugie pół przespałam. Dziś trochę lepiej, ale rewelacji nie ma :/
Upał jest niemiłosierny, umieram tu normalnie! Nie wyobrażam sobie, jak w taką pogodę radzą sobie ciężaróweczki z terminem, np. na wrzesień. Z wielkim brzuchem na takiej pogodzie to musi być horror!
Pozdrawiam was i życzę przyjemnego weekendu :)

No straszny upał,ja nie wychodzę na dwór ale u mnie w domku jest tylko 19stopni i chodzę w bluzie :-D
kivinko-fajnie że udało się kupić dokładnie takie obrączki jakie chciałaś ;-) Zazdroszczę Ci ale tak pozytywnie tego że bierzesz ślub.Mój jakoś nie garnie się do ślubu a to już drugie dziecko w drodze a ksiądz mówił "przed chrztem drugiego dziecka chce was tu widzieć przed ołtarzem" :-D

no właśnie:-) nareszcie jesteśmy na górze:-) a moje kochane dzieciaki wczoraj powiadomiły pół świata że "mama ma w brzuchu dzidziusia ale takiego małego dopiero" :-D i już planują co trzeba kupić i gdzie postawimy łóżeczko i są zawiedzeni bo im powiedziałam że dzidziuś będzie spał ze mną a oni chcieli już łóżeczko zanosić do swojego pokoju:-D a teraz pluskają się w basenie a ja chyba zaraz się rozpuszczę z tego gorąca:szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy :-)
A cierpi ktoś na bezsenność teraz? Wczoraj położyłam się spać ok 21, a zasnęłam przed 24. Budziłam się co 1,5-2 godziny na siku i wstałam o 6 bo nie dałam rady spać i do tego męczyły mnie mdłości (z czego bardzo się cieszę;-)). Mam nadzieje że dzis normalnie zasnę.
Syneczki będzie dobrze napewno, wątpię żeby ten dym z grilla Ci zaszkodził.

Fajnie byłoby żeby temat był zamknięty, nawet nie wiedziałam że jest tak możliwość :shocked2:

zeberka363-fajne dzieciaki.A miałaś zamiar jeszcze nie mówić? U mnie moja najbliższa rodzina wie i najbliższa rodzina mojego E.i właśnie nie wiem czy nie za wcześnie.Nie wiem ale mam jakieś złe przeczucia że z tą ciążą będzie coś nie tak :-(
slonce85-ja dobrze śpię ale jak córcia czasami się w nocy wierci to się obudzę i później trudno mi szybko zasnąć ale to też zależy.Albo jak psy biegają po podwórzu i szczekają to już w ogóle zasnąć nie mogę :wściekła/y: a dzisiaj jeszcze mysz mieliśmy w pokoju i gryzła coś.Ogólnie to nie boję się myszy ale wkurzała mnie strasznie :-D bardziej boję się pająków,karaluchów i innych robactw
Ps.a co do tematu zamkniętego to mam nadzieję że będziecie o mnie pamiętać

Hura jesteśmy na górze hura. Ha ha ha

Dzień dobry.

Ale miałam ciężki dzień. Byliśmy na zakupach i strasznie bylo gorąco i duszno z reszta nadal jest. Jestem strasznie zadowolona !kupiliśmy lodówkę i odkurzacz:-).

Anussia ja też nie robiłam dużego roczku 12 dorosłych i 5 dzieci. Będziesz robiła ta zabawę kim dziecko będzie w przyszłości? Mój wyciągnął stetoskop czyli będzie lekarzem.

Kivinko jak możesz to pokaż nam obrączki. I współczuje mdłości i wymiotów. Mnie jak na razie tylko mdli.

Nikt sie nie zgłosił do bycia szefem . To moze kogoś zaproponuje. Martolinka co Ty na to?

Ostatnia edycja:
reklama
anussia ja to pewnie przez mysz bym nie dała rady zasnąć, bo się okropnie boję, a zresztą ostatnio mąż ma same nocki pod rząd i jestem sama z moją sunią w domu.

Do góry