reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Robaczek mi właśnie o to chodziło czy możemy sobie same wybrać ze tak powiem szefa. Ale to chyba jeszcze za wcześnie by o tym mówić bo jeszcze na górę nie trafiłyśmy. A moze juz wybierzemy kandydatkę?

A i witam Jagodę!!! Masz tak na imię? Strasznie mi sie to imię podoba ale juz szwagierka wykorzystała

reklama
Jagoooodka dlaczego musisz czekac do 12 tyg? Chyba w Anglii mieszkasz tak jak ja :) ja naleze do niecierpliwych i za 2 tyg lece do Polski do gina, bo nie wyobrazam sobie tego czekania w niewiedzy do 12 tyg.., ale to moja 1 ciaza wiec pewnie dlatego tak panikuje..

Dziewczyny czy Wy tez macie klopoty ze spaniem w nocy?

Ja wręcz przeciwnie, mogłabym spać i spać...ale niestety przy dwulatku jest to niemożliwe, na szczęście od poniedziałku idę na zwolnienie, Młody będzie odprowadzany do żłobka tak jak zwykle, więc jak tylko zachce mi się spać to będę korzystać! Zwłaszcza, że na te moje mdłości tylko sen jest lekrstwem. Spać nie mogłam w 8 i 9 miesiącu ciąży z synem...tłukłam się do 3-4 nad ranem a potem spałam do 12 :)

Ja myślę, że trzeba wybrać szefa :) wtedy może szybciej trafimy na górę!
No i przede wszystkim będzie można uporządkować tematy, więcej się o sobie dowiedzieć i stworzyć grupę zamkniętą, będzie nam wygodniej wtedy pisać o bardziej intymnych rzeczach-w końcu nie wszystcy będą mogli wszystko czytać co my tu smarujemy ;)

ATsonia no i będziemy mogły sobie pogadać "sam na sam" o naszych sprawach. Wiec wybór szefa to dobry pomysł :D

Dokładnie, my na marcówkach 2009 szybko przeniosłyśmy się na zamknięty...to forum jest dość popularne, więc każdy może się zalogować i czytać o nas, o naszych rodzinach...a na zamknięty będziemy miały dostęp tylko my, nikt z zewnątrz, tylko też trzeba zrobić listę nicków na zamknięty i podać do głównego admina.

A może jest jakaś chętna dziewczyna lub dwie, które chciałyby być naszymi administratorami i które trochę więcej kumają co i jak, niż np. ja???

Hej! ja dzis nie osiągalna bo byłam z Alą na szczepieniu, niestety nie zdąże nadrobić, M juz wrócił więc lece się nim nacieszyc:-):-):-), postaram sie odezwać jutro, spokojnej nocy
PS wybór szefa swietny pomysł :)

Witam wszystkie nowe przyszłe mamy
Przepraszam że do wszystkich się nie odniosę ale nie dam rady.Zaczęłam odpisywać ale strasznie zmęczona jestem i zaraz zmykam do łóżeczka
Gratuluję udanych wizyt
Madziarra-no to rzeczywiście daleko jedziesz,ale będziesz tam ze swoim mężem i dzieciątkiem więc na pewno będziesz tam szczęśliwa.Co do zakupów ciążowych i brzuszka to brzuszka jeszcze nie widać,w poprzedniej ciąży miałam straszne wzdęcia i musiałam szybko zmienić spodnie na luźniejsze ale teraz mam płaski brzuszek więc poczekam
Syneczki2-zazdroszczę teściowej i tego jak się cieszy na wiadomość o następnym wnuku.Moja niestety się nie ucieszyła.Super że wizyta u Gina się udała,na pewno będzie serduszko na następnej wizycie. Masz super lekarza,ze świecą takiego szukać,żeby sam tak przyjechał do domu mimo że był zajęty
augustynka-to na pewno hormony tak szaleją i dlatego się nie dogadujesz ze swoim
magda85-gdańsk-leż,leż,dużo odpoczywaj i niech teściówka Ci pomaga a z tym psem to doskonale Cię rozumiem.U nas teściowie spuszczają na noc 4 psy żeby pilnowały maszyn i ciągle w nocy mnie budzą.
aga_cina-witaj na pewno tym razem będzie wszystko dobrze i donosisz ciąże do 40 tygodnia
Afiliacja-jeju bliźniaki ja bym chyba oszalała
Lelek-ja też mam obawy że będę kochała drugie dziecko mniej od Natalki,bo jednak ona była pierwsza i jest już z nami rok.Ale mam nadzieję że jak się urodzi to pokocham tak samo jak Natalkę.I też się boję tak jak Bunny86 że nie dam sobie rady z dwójką tym bardziej że z Nati jest straszny łobuziak
Mnie dalej pobolewa podbrzusze i jajniki a tak żadnych mdłości i zachcianek.Do lekarza idę w poniedziałek to będzie 5 tydzień i 6 dzień.Ciekawe co będzie widac
Myself-gratuluję udanej wizyty i zobaczenia 3mm kropeczki
Inzagata-bardzo mi przykro,jeszcze będziesz tulić swoje maleństwo

robaczek teraz na pewno będzie dobrze :tak:
ATsonia no właśnie mój też 2-latek i po całym dniu padam na cyce, śpię do rana o ile i młody raczy tak spać :-p
Bunny mama tak na mnie mówi, ale to nie jest moje imię - też mi się podoba ;-)

Co do zamkniętego - na wrześniówkach pisałyśmy na ogólnym dość długo, chyba ze 2-3 miesiące potem utworzyłyśmy zamknięty
U nas jakoś od samego początku był szef, dziewczyna która jako pierwsza zaczęła pisać....

reklama
ja jak najbardziej jestem za wybraniem szefa:):) a pisałam dzisiaj do admina o przeniesienie ale póki co zero odzewu:(:(:( na lutówkach też zamknięty powstał po dłuższym czasie i były warunki do spełnienia żeby mieć do niego dostęp , co bardzo nam odpowiadało żeby nie każda która napisze jednego posta miała dostęp,

Ostatnia edycja:
Do góry