reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
KAROLA jutro idziemy na kontrole :tak:

Edit
Mamy na 16.50 jutro. Niestety idziemy do strasznie okropnej pediatry bo ta fajna juz nie pracuje a druga fajna przymuje w pon, czw i pt.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dlatego właśnie ja jeżdzę do centrum do pediatry, którą mam sprawdzoną. Za często słyszę negatywne opinie nt pediatrów...moja ma świetne podejście do dzieciaków, zawsze uśmiechnięta, młody ją lubi :-) ostyanio miał tylko jakiegoś foszka.
Paulina mam nadzieję, że nic poważnego Nikolii niedolega.
Karola fajnie, że mówisz mniej fajnie, że kaszlesz...ehh

Paulina - może warto byłoby rozważyć zmianę przychodni/lekarza? ja się nad tym poważnie zastanawiam i pewnie jak zaszczepimy ostatni raz 5w1 to zmienimy przychodnię bo wolałabym żeby te szczepienia już skończyła tu gdzie jest.... bo też trafiamy na jakieś dziwne lekarki a tej do której Lilę zapisywałam po urodzeniu już w przychodni nie ma... będę trzymać za Was kciuki jutro :tak:
Elutka - chyba rozważę przeniesienie się do Waszej pediatry:-p albo do tej która koleżanka mi poleciła na Prokocimiu... a kaszlę też już mniej i nawet się w nocy wyspałam bo ostatnio przekaszlałam połowę nocy :baffled:

KAROLA w szpitalu Prokocimu? Mozesz podac nazwisko? Bo skoro fajna lekarka to moze i my sie przeniesiemy bo blisko bedziemy miec do szpitala po przeprowadzce... Teraz nie bede mlodej przenosic bo to sie nie oplaca bo nie dlugo i tak przeniose ja do Podleza.. Albo do Prokocimia :) jak bylysmy tam 4 dni w wakacje to jedna pediatra okropna, Lankosz-Lauterbach chyba i tez laryngolog nie mila. Wszystko do mojego wieku sie tyczylo, tak jakby przez ze mam 17lat a nie np 27 nie bylam pewna czy moje dziecko czegos nie polknelo... a na koncu i tak okazalo sie ze dusznosci byly spowodowane zapaleniem pluc.

Edit
Na dodatek mloda czysci juz 4 raz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina - nie w szpitalu tylko na osiedlu na Prokocimiu:tak: a nazwiska nie podam bo nie znam... kobietę znam tylko z opowieści ale jak się będziemy przenosić to Ci powiem jak sie nazywa - o ile się będziemy przenosić akurat do niej a nie do kogoś innego...
jeśli Nikola ma kupki takie ze śluzem to myślę że to dobry znak - z reguły oznacza to że katar nie osiada na płucach czy oskrzelach tylko dziecko go połyka i potem wydala z organizmu w kupach... w takich przypadkach własnie kupy czy nawet wymioty pozwalają się pozbyć połkniętego kataru... u nas w zeszłym roku Lila wymiotowała jak miała katar :tak: mam nadzieję że u Was to jest to... a Nikola normalnie dziś jadła i piła?
ale Elutka ma rację - jakby coś więcej się działo to jedź na Strzelecką:tak:

KAROLA ty z ELUTKA to jestescie skarbnica wiedzy... fakt ze kupki byly lekko zasluzowane ale nawet nie przyszlo mi do glowy se to katar :o Nikola normalnie je i pije, ogolnie tez jest wesola i oproc kataru, kaszlu i tych kupek nic jej chyba nie dolega. No nic sprawdzimy to o 16.50. Lekarke przecierpie i bede przynajmniej spokojniejsza

reklama
Do góry