Amerie - niestety nie mam pojęcia który ortodonta jest dobry.... wiem że wujek M. e swoją córką jeździ do Wieliczki do ortodonty... ale nazwiska nie znam... a co się stało?
Misza - chcemy kupić mieszkanie ale żeby to zrobić musimy podjąć pewne kroki żeby zaoszczędzić jeszcze trochę na wkład własny.... w ramach wskazówek jeśli by Was interesowało cokolwiek co jest związane z finansami (kredyty, lokaty, fundusze itp.) to mogę Was polecić naszemu doradcy - spotkania i porady są całkowicie bezpłatne, jedyny sposób "zapłaty" dla nich to jest polecenie ich usług znajomym
u nas w kościele spania nie ma
Lila łobuzuje na całego..... ale akurat w naszym kościele specjalnie dla dzieci został otwarty pokój z dywanem, gdzie dzieci mogą spędzić czas... w ten sposób dzieci nie przeszkadzają innym w modlitwie a zimą rodzice nie muszą z nimi stać na zewnątrz
w pokoju tym są ławki dla rodziców i nagłośnienie tak że rodzice mogą uczestniczyć we mszy świętej
a na biegunkę może podawaj Małemu jak najwięcej ryżu, kaszki ryżowej i inne "zaklejające" rzeczy? Lila miała ostatnio przez 3 dni biegunkę i samo jej przeszło ale dawaliśmy jedzenie tylko takie które stopuje biegunki - czyli z owoców prawie same banany, a tak to marchew, ryż itp.
mam nadzieję że u Was też przejdzie
zdrowia!
a prezent fajny - mamy taki w pracy
Paulina - a Nikola już wypluwa pastę po umyciu zębów? bo ta pasta jest z fluorem i dlatego jej nie kupiłam bo Lila sama już myje zęby ale wypluć nie wypluje pasty, a fluoru nie powinno dziecko połykać.... miałam nawet kupioną jakąś pastę ale stoi nieruszona na półce a kupiłam żel bez fluoru....
brzuszkiem się nie martw - teraz na każdą figurę można suknię znaleźć
a Chodakowską robiłam chyba tez tydzień ale czasu na tyle nie mam
próbowałam też A6W ale to z kolei ciężkie jest i też długo nie wytrzymałam... mi brzuszek sam zanika - w pracy mam dużo ruchu i w domu też i samo jakoś spada.... a za niwelowanie brzucha pociążowego zabiorę się pewnie dopiero po kolejnej ciąży