reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina daj znać po wizycie. No widzisz, będziesz miała "pod nosem" :-) po co szukać i jeździć gdzieś dalej jak blisko jest ktoś sprawdzony :-)

reklama
Paulina - koniecznie daj znać po wizycie co lekarka powiedziała... w takim razie będę trzymać za Was kciuki :tak: a ta rozprawa to tylko formalność czy sąd może nie przyznać praw?
Magnatka - zapraszamy do rozmowy:-)

Lila już drugi dzień z kolei robi sobie tylko jedną drzemkę... ciekawe czy to chwilowe czy tak już jej zostanie:confused:

KAROLA raczej tylko formalnosc. Rodzice zrzekli sie praw, tzn zlozyli wniosek o zmienienie opiekuna prawnego na A. a on wydal pisemna zgode no i jest w stanie nas finansowo utrzymac. Rodzice sa tylko opiekunami na papierku narazie

Edit
Moja N. tez ma tylko jedna drzemke :)

Paulina dobrze, że to nic poważnego. I rzeczywiście soczki nie są wskazane przy biegjnce..ale ryż owszem.
Dzisiaj wymiękłam, ostatnio kupiłam kilka kaszek z bobovity z czego jedną malinową(zwykle kupuję ww zdrowej żywności i mieszam ze świeżymiowocami) i....mam nadzieję, że nic nie konsumujecie teraz- kupa mojego dziecka była granatowa...
Wrócę na chwilę do tematu bodziaków mianowicie wróciłam właśnie z Auchan i kupiłam dwa :-) jedne 4,9 a drugie 14,90, gatunkowo wydają się być ok. Ogólnie dużo fajnych ciuszków tam mają w fajnych cenach :-) oczywiście większy wybór w kolorach dziewczęcych...
tmp_20131211_183025184474255.jpg

Załączniki

• tmp_20131211_183025184474255.jpg
    tmp_20131211_183025184474255.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
ELUTKA a ja dodam ze bodziaki ze smyka sa tez ok, po praniu nic sie nie stalo. Tu przed praniem w sobote

Załączniki

• 1386783313461.jpg
    1386783313461.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Paulina - to skoro to formalność to mogliby oszczędzić rozprawy... niestety objawia się tu biurokracja naszych sądów....
cieszę się że u Nikoli wszystko w porządku:tak: przy biegunce warto podawać tak jak Elutka pisze ryż (kaszki ryżowe) i marchew... z owoców z tego co wiem tylko banany są zespalające i mogłyby pomóc.... reszta niestety powoduje że kupy są luźniejsze...
ja wiem że większość dzieci w Lilki wieku ma już jedną drzemkę ale ona miała własnie dwie dlatego póki co trudno mi się przestawić że zasypia dopiero koło 13... ciekawe co będzie w przyszłym tyg. jak własnie w godzinach drzemki M. będzie ją musiał przywieźć do mnie do pracy a potem ja ją będę musiała do domu zawieźć:confused: zaśnie mi we wózku czy nie? zobaczymy...
widzę że bodziaki typowo dziewczęce:tak: ale dobrze że po praniu nic im się nie stało:tak:
Elutka - mówiłam że Auchan ma fajne rzeczy dla dzieci;-) pewnie teraz częściej tam będziesz skoro nie musisz aż do Bonarki jechać:-) u nas raz była kupa czerwona po buraczkach:-D

Do góry