reniuszek dzięki za zobrazowanie masażu . Rysunki nieziemskie
ale wiadomo o co kaman :-)
Mini55 linki bardzo przydatny , muszę wypróbować . Tylko moje dziecko też pewnie będzie niecierpliwe
atomówka warto popytać . Często w przychodniach jest więcej niż jeden pediatra . Niech może ktoś inny zobaczy Alusia fachowym okiem
amandla fajnie ,że Twoja Mania taka przytulanka . Mój Franek to taki typowy facet , nie ruszaj , nie dotykaj
oomamba ja tak jak Ty . Tylko na szczepienia chodzę ,a teraz mamy wizytę u gastrologa dziecięcego
Angel widzę ,że my z dietami podobnie. Ja też wiecznie się odchudzam ,ale jakoś bez większych efektów . Dukan naprawdę mnie wciągnął :-) szkoda tylko ,że macie takie negatywne opinie :-( bo teraz sama nie wiem czy ciągnąc dalej czy sobie odpuścić .
Kasiulka udanego i bezpiecznego wyjazdu . Oby maluszek się wpisał na medal:-) no i udanej imprezki
Co do ceny diety i ogólnych kosztów to myślę ,że zależy jaka to dieta i dla kogo co znaczy dużo a co mało . Ja widzę po Dukanie ,że zawsze jakiś dodatkowy wydatek jest ,a to serki 0% ,a rybka i jakies tam inne dietetyczne
Też zawsze chciałam udać się do dietetyka jak Angel no ,ale nigdy mi nie po drodze ,a być może to by była mobilizacja
vill - Tobie też zazdroszcze przytulaczka małego :-)chociaż muszę się pochwalić ,że wczoraj moje dziecie płakała za mamusią . Może to nie powód do radości no ale...jakoś tak miło mi się zrobiło
Marusia ja też odczuwam kręgosłup ostatnio ,ale to pewnie dlatego ,że mąż zapracowany i cały czas ja kąpie malucha i nosze i przewijam itd od pierwszych dni ,a teraz z niego kawał klocka :-)jest co nosić . Jeszcze strasznie bolą mnie kolana :-(
inamorate gratuluje debiutu Hanulki . Jak ja bym chciała zapomnieć o jedzeniu.eeehhhh
Miłego dnia