Karolina a bo ja lubie mastrować z włosami, lecz wtedy trzeba im troche pomóc
Z preparatow jak naprawde chcecie sobie pomoc tylko VITAPIL i HUMMAVIT razem brać. Bellisy i skrzypowity to pic na wode fotomontaż, nic nie dają, za mala zawartosc ziol.
Ja natomiast swoim wlosom nie umiem pomoc
Nie wypadaja jedynie młody mi je wciaz ciaga i wyrywa
Ale strasznie sa sianowate na koncach
Kurcze no staram sie wydluzac okres miedzy farbowaniami, susze naturalnie, odzywki itp a i tak lipa. A wkonsu musze zaczac je prostowac bo juz za dlugie sa i wyglada to beznadziejnie..
A zapomnialam wam napisac, zezawzielam sie i zaczelam podawac malemu ten sab simplex lyzeczka przed kazdym karmieniem i efekty byl naprawde niesamowity. Niby to samo co inne a jednak! Niestety szybko buteleczka poszla i po podalam infacol..i tak od 2 dni znowu problemy
Na ebauy ktos z polski wystawia to bedzie trzeba zamowic..10 funtow kurcze i to idzie szybko no ale coz..
I mamy łapki w buzi
Moze nie zauwazylam tego skoku 12 tyg bo nagle i pcha łapki do buni i łapie zabawke na lezaczku i tez probuje do buzi wpakowac
:-)
Udany nabytek z mata fishera bardzo sie dziecku podoba :-)
Znowu tez wsiaknelam w ebaya bo juz zaczyna ciuszkow nam brakowac i 3-6 trzeba kupowac.. Uwielbiam angielskiego ebaya za bezcen doslownie tu mozna wyczaic rzeczy!
O na przyklad:
http://www.ebay.co.uk/itm/110896248004?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
za całe 2,8 funta
) szaleństwo normalnie.
Aha mamy za soba raz butle na noc z lyzeczka kleiku- spal 5 godzin ale nie wiem czy to przypadek znowu
Wczoraj kupilam wieksza butle i smoczek +3 msc taki dla gesciejszych plynow ( zalezy jak trzyma sie butelkie tak leci :-) ) ale ladnie spal od wieczora to juz nie dostal zamast cyca bo po co
Zobaczymy dzis.
Co jeszcze..
masakra z pamiecia glowa mnie do tego boli znowu od pobudki mam dosc!!!!!!!!!
Aha jak bede sie odchudzac to tylko Dukan
Najlepszy z najlepszych !
Karolina a jak go stosujesz? Bo akurat ta diete kazdy inaczej odbiera
Moja mama np. nie da sobie przetlumaczyc, ze to nie jest jedzenie tylko parowek i serka wiejskiego wiec wytrzymuje tydzien i sie zlosci na nia :/
A ona ma tyle swietnych przepisow- moj ulubiony to placuszki jajeczne:
gotowane na twardo jajka w kostke albo zetrzec, dodac sol pieprz, otręby i jedno surowe jajko. Zmieszac i na patelnie teflonowa z odrobina oliwy, smazyc z obu stron :-) Pyszne placuszki, mozna jesc i jesc, do tego polac np serkiem wiejskim pychaaaaaa
Dobra juz sie nudze na macie zmykam