reklama
hahah widze,że Kubuś rozko****ę po kolei wszystkie ciotki, gdybym ja miała córę też bym walczyła bo jest boski
Ale ale Inna chyba Ty też sobie Aleksa klepałaś, no to co ta Hanula biedna na dwa fronty będzie?
Byłam w Pepco tragediaaaaaaa, wóżków pełno, ludziów też, kobity się prawie biją
Pójdę sobie na spokojnie w pon
No i chciałam się pożalić
Aleks dziś dał takiego czadu na dworze, że wstyd mi było normalnie
Ryk jakbym go conajmniej głodziła, albo z kupą siedział z kilk godzin
Nie wiem czemu to moje dziecko tak spacerów nie lubi
Buuuuu
Karolina Dukan jest skuteczny nawet bardzo ale niestety dla organizmu nie za fajny
Za dużo białka, niestety jest ona źle zbilansowana
Moja koleżanka i kolega na tym byli schudli fajnie, ale jak przestali się stosować to niestety kg szybko wracają
Ale ale Inna chyba Ty też sobie Aleksa klepałaś, no to co ta Hanula biedna na dwa fronty będzie?
Byłam w Pepco tragediaaaaaaa, wóżków pełno, ludziów też, kobity się prawie biją
Pójdę sobie na spokojnie w pon
No i chciałam się pożalić
Aleks dziś dał takiego czadu na dworze, że wstyd mi było normalnie
Ryk jakbym go conajmniej głodziła, albo z kupą siedział z kilk godzin
Nie wiem czemu to moje dziecko tak spacerów nie lubi
Buuuuu
Karolina Dukan jest skuteczny nawet bardzo ale niestety dla organizmu nie za fajny
Za dużo białka, niestety jest ona źle zbilansowana
Moja koleżanka i kolega na tym byli schudli fajnie, ale jak przestali się stosować to niestety kg szybko wracają
Ostatnia edycja:
Bozienka24
Fanka BB :)
po dlugiej nieobecnosci witam sie wczoraj bylysmy w krk na szczepieniu oczywiscie wrzask jak niewiem kuta byla 3 razy ehhh ale naszczescie nie jest tak jak za pierwszym razem i niespuchly jej nozki wiec dzisiaj jest juz wsyztsko wnormie ale za to zabki daja nam popalic strasznie sie mala meczy z tymi zabbkami slini sie gryzie a niedaj boze podrazni sobie dziaselka to masakra a tak to to unas po staremu na rechabilitacje jeszcze chodzimy wazymy juz ponad 7 kg rozwijamy sie dobrze gaworzymy podnosimy do siadania a nawet sobie chwilke same posiedzimy.a co do wozkow w gondoli mala tylko spi bo na spacerku musze ja bra na raczki bo niechce lezec woli wszytsko widziec a wiec spacerowka idzie w ruch no chyba ze idziemy gdzies niedaleko to wtedy gondola
Perelandra
Dziewczyny przepraszam,że nie nadrobię na razie ale chciałam zapytać o windi:
czy to na pewno jest bezpieczne? Napisane jest, że dla dzieci po pierwszym roku życia
Dziecko mi cierpi okrutnie, wczoraj znów godzinę darł się wniebogłosy i nie wiedziałam co robić... czy możliwe,żeby kolki pojawiły się w 4 miesiącu?
edit:
nie ma to jak czytać ze zrozumieniem; napisane jest "Dla dzieci od pierwszego roku życia" - niech mi ktoś to przetłumaczy bo nie rozumiem
czy to na pewno jest bezpieczne? Napisane jest, że dla dzieci po pierwszym roku życia
Dziecko mi cierpi okrutnie, wczoraj znów godzinę darł się wniebogłosy i nie wiedziałam co robić... czy możliwe,żeby kolki pojawiły się w 4 miesiącu?
edit:
nie ma to jak czytać ze zrozumieniem; napisane jest "Dla dzieci od pierwszego roku życia" - niech mi ktoś to przetłumaczy bo nie rozumiem
Ostatnia edycja:
lastpetunia
Pare z ząbków przypadkiem nie widać? Może zaczynaja Marcinkowi ząbki doskwierać i go boli więc dlatego płacze?
Perelandra
last wyraźnie chodzi o sprawy brzuszkowi - wzdęcia i gazy straszne
reklama
karolina2207
Zaciekawiona BB
pere coś takiego kupiłaś?? Petronela.pl - WINDI - Kateter rektalny dla niemowląt 10 sztuk | Higiena dziecka i mamy | A&AA
ja stosowałam i pomogło . Tylko trzeba dobrze brzuszek wymasować ,a jak nic nie idzie to nóżkami ruszać :-) i będzie ulga
ja stosowałam i pomogło . Tylko trzeba dobrze brzuszek wymasować ,a jak nic nie idzie to nóżkami ruszać :-) i będzie ulga