reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
No i u mnie dzisiaj tez z krwia cos bylo tylko nie wiem czy to czop czy jeszcze po tym sympatycznym badaniu tak mi sie robi...

Angel - Ty wywoływania nie doczekasz, mówię Ci :-D:-D dziś najdalej jutro wg mnie zacznie się u Ciebie na poważnie:-D:-D no i trzymam kciuki ;)

tunia - czop jest takim wielkim ... glutem. Może byc bez krwi albo lekko podbarwiony (wtedy wygląda dość harcorowo:// )

co noc jak budzę się na karmienie młodej zaglądam tu do nas w poszukiwaniu wieści o rozwoju akcji od "przeterminowanych".. mam nadzieje że w końcu jakieś będą :-):-)

Pinula biedny Jaś :-( i Ty też ...

Angel :-D:-D:-D no to już się szykuj na porodówkę :-) Jak odszedł z krwią to na 100 % poród zacznie się w ciągu najbliższych kilku godzin :tak:

Podobno krwawy czop oznacza szybszy postęp akcji niż w przypadku czopa bez krwi. U mnie to się sprawdziło. O 10 poszedł czop, o 18 było po sprawie. Powodzenia Angel!

Hola hola co wy mówicie :-D Może źle napisałam, tzn on był brązowy, wczoraj po masazu troche poszlo lekko zoltej galaretki a dzis troszke za dnia i teraz wielki brązowy :zawstydzona/y:

No widzę że Angel i Tunia twardo się trzymają :-D

My walczymy z zaparciem oj serce mi się kraja:-( Kolek się pozbyłyśmy przez Sab simplex mała pryka aż miło ale kupki brak :-( Spać mi się chce strasznie, ręce bolą oj oj :-(

Co chwilę zaglądam a kobitki sobie na forum siedzą zamiast rodzić no nie mogę :-D:-D

pinula na kolki naprawdę mogę Ci polecić Sab simplex jakoś nie wierzyłam w te kropelki ale wiaterki pięknie po nich odchodzą i maleństwo spokojniejsze :tak:

Kurcze jakaś dieta by mi się przydała...czuje się jak słoń :confused2: Ma któraś jakieś pomysły na dietę i ćwiczenia :confused:

Angel mi tez się wydaję,że Ty przed wywołaniem ruszysz
Serio coś tak czuję
Niestety nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja bez czopa przecież już chodzę ponad 2 tyg a jak widać Aleks nadal siedzi

Tunia Ty to kilka dni i będziesz z Kubą zaraz, już zaraz piątek, potem week szybko zleci i we wtorek już Cię zabierają. Choć życzę aby Kuba sam wcześniej wydostał się.

Ja byłam na spacerku, oj długo łaziłam ale musiałam wrócić bo uwaga....
odważyłam się i wypiłam miksturę polecaną przez Matę no i od łażenia chyba mnie złapało czyszczonko jelit
Ale pewna jestem,że niestety w niczym więcej mi to nie pomoże
Po wczorajszych nocnych skurczach nawet śladu nie ma, nic, zero, null

A powiem szczerze, że byłam serio pewna wczoraj,że się już zaczyna
To,że przepowiadające oszukują i dają nadzieje to już wiem długo, ale to wczorajsze były naprawdę mocne, regularne i nie wiem co się stało

Mam jednak postanowienie
Jak mikstura Maty nie pomoże, to sobie odpuszczam, nie stresuję się, chodzę na spacerki dla przyjemności, nie myślę o tym, skupiam się na wypoczynku i relaksie widać Aleks nie jest gotowy i tyle

A pozatym czuje sie jak wrak naprawde.. pare dni temu jeszcze w dzien taka energia i modly by to sie zaczeło, full power zeby rodzic..a teraz dętka i jak sobie pomysle jechac rodzic to aaaaaaaaa koszmar :-(

Angel ja urodziłam w 32 godzinie bez snu (cała poprzednia noc) - uwierz mi - dasz radę :-):-):-):-) jak przyjdzie ten moment zmęczenie odchodzi na bok a jak wróci to Ci oksy podłączą i nie ma prawa być zmęczenia :-):-):-) jak poszedł czop cały podbarwiony to jutro pewnie przeczytam, że Dorian na świecie :-):-):-)

Ina weź zacznij jeść tak jak ja muszę jeść a chwila moment kiloski w dół CI polecą :-D:-D:-D:-D
Tunia Ty ten majeranek pijesz?????????? czemu Ty tu jeszcze siedzisz po nim?????:eek::eek::eek::eek:
Ja się modlę byle tylko bez kolek się obyło - Malutka moja wykąpana, najedzona poszła spać :-):-):-) mam nadzieję, że troszkę nam pośpi - przynajmiej do 24 :-):-):-) potem do 4 i do 8 :-):-):-) budzonko tylko na jedzonko ot takie marzenia :-):-):-):-)
Mini jak nasza Dusia rośnie???? ja jak ponoszę Zuzkę poł godzinki to później ręki nie czuję :-):-) jutro może na ważenie pójdziemy :-):-):-)
Atomówka mikstura - mikstura jeszcze zapałki rozsyp i po jednej pozbieraj a będzie ok :-):-):-)

reklama
Do góry