Agusia z Bartkiem w ogole nie uwazalam na to co jem i w kolko plakal ale nie wierzylam w to ze moze miec na to wplyw to co jem. A teraz mala plakala 5 pierwszych dni i stwierdzilam ze zrobie diete nie tylko dla niej a dla siebie bo odrazu schudne
i okazalo sie ze natychmiast przestal ja brzuch bolec szczegolnie jak odlozylam chleb ciemny na bok i przeszlam na buly (co niby bardziej tlucza ale wstepnie mam dzis -11kg, brakuje mi jeszcze 12kg do idealnej wagi
co nie bedzie latwe z hashimotto i z uzaleznieniem od slodyczy
)
Aadka ja nie widze nic dziwnego w tym systemie karmieniem u ciebie. Np w nocy mala o 23 ssala 20 min, potem od 1.30-3.30 ssala az mi sutki spuchly i pekly i myslalam ze umre z bolu, potem o 5.20,6.30,7.30-9 ssala.ale i tak uwazam ze jej brat robil duzo gorzej i dla mnie to luksus
a co ci ten lekarz poradzil na pekajace brodawki? Bo mi juz 3 razy pekaly krwawily i sie zaleczyly i tak w kolko.
Amandla no wlasnie musze kupic butle wody i pic wreszcie! Ja odciagam z 1cycka od 40-80ml maks (w zaleznosci od pory dnia).
Lina ja nie daje herbatek ale uwazam ze wazne jest zeby czasem butle dac bo potem jak chcesz wracac do pracy lub gdzies wyjsc to nagle sie okazuje ze dziecko nie umie i nie chce pic z butli.
Ewstra wielkie gratulacje!!!
Ciezarowy straaaasznie wam wspolczuje tych ciezkich wielkich brzucholi, siku co minute i oczekiwania nerwowego!
A ja bylam dzis 3h w pracy i mala 3h plakala i pila i spac nie chciala! Jednak ciezko z tymi cycowymi dzieciaczkami zeby wyjsc z domu.
Wreszcie udalo mi sie odpisac wszystkim bo sobie wszystko na osobnej kartce napisalan
bo normalnie to zapominam komu co mialam napisac