reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
No i u mnie dzisiaj tez z krwia cos bylo tylko nie wiem czy to czop czy jeszcze po tym sympatycznym badaniu tak mi sie robi...

Angel - Ty wywoływania nie doczekasz, mówię Ci :-D:-D dziś najdalej jutro wg mnie zacznie się u Ciebie na poważnie:-D:-D no i trzymam kciuki ;)

tunia - czop jest takim wielkim ... glutem. Może byc bez krwi albo lekko podbarwiony (wtedy wygląda dość harcorowo:// )

co noc jak budzę się na karmienie młodej zaglądam tu do nas w poszukiwaniu wieści o rozwoju akcji od "przeterminowanych".. mam nadzieje że w końcu jakieś będą :-):-)

Pinula biedny Jaś :-( i Ty też ...

Angel :-D:-D:-D no to już się szykuj na porodówkę :-) Jak odszedł z krwią to na 100 % poród zacznie się w ciągu najbliższych kilku godzin :tak:

Podobno krwawy czop oznacza szybszy postęp akcji niż w przypadku czopa bez krwi. U mnie to się sprawdziło. O 10 poszedł czop, o 18 było po sprawie. Powodzenia Angel!

Hola hola co wy mówicie :-D Może źle napisałam, tzn on był brązowy, wczoraj po masazu troche poszlo lekko zoltej galaretki a dzis troszke za dnia i teraz wielki brązowy :zawstydzona/y:

No widzę że Angel i Tunia twardo się trzymają :-D

My walczymy z zaparciem oj serce mi się kraja:-( Kolek się pozbyłyśmy przez Sab simplex mała pryka aż miło ale kupki brak :-( Spać mi się chce strasznie, ręce bolą oj oj :-(

Co chwilę zaglądam a kobitki sobie na forum siedzą zamiast rodzić no nie mogę :-D:-D

pinula na kolki naprawdę mogę Ci polecić Sab simplex jakoś nie wierzyłam w te kropelki ale wiaterki pięknie po nich odchodzą i maleństwo spokojniejsze :tak:

Kurcze jakaś dieta by mi się przydała...czuje się jak słoń :confused2: Ma któraś jakieś pomysły na dietę i ćwiczenia :confused:

Angel mi tez się wydaję,że Ty przed wywołaniem ruszysz
Serio coś tak czuję
Niestety nie wiem czy Cię pocieszę, ale ja bez czopa przecież już chodzę ponad 2 tyg a jak widać Aleks nadal siedzi

Tunia Ty to kilka dni i będziesz z Kubą zaraz, już zaraz piątek, potem week szybko zleci i we wtorek już Cię zabierają. Choć życzę aby Kuba sam wcześniej wydostał się.

Ja byłam na spacerku, oj długo łaziłam ale musiałam wrócić bo uwaga....
odważyłam się i wypiłam miksturę polecaną przez Matę no i od łażenia chyba mnie złapało czyszczonko jelit
Ale pewna jestem,że niestety w niczym więcej mi to nie pomoże
Po wczorajszych nocnych skurczach nawet śladu nie ma, nic, zero, null

A powiem szczerze, że byłam serio pewna wczoraj,że się już zaczyna
To,że przepowiadające oszukują i dają nadzieje to już wiem długo, ale to wczorajsze były naprawdę mocne, regularne i nie wiem co się stało

Mam jednak postanowienie
Jak mikstura Maty nie pomoże, to sobie odpuszczam, nie stresuję się, chodzę na spacerki dla przyjemności, nie myślę o tym, skupiam się na wypoczynku i relaksie widać Aleks nie jest gotowy i tyle

A pozatym czuje sie jak wrak naprawde.. pare dni temu jeszcze w dzien taka energia i modly by to sie zaczeło, full power zeby rodzic..a teraz dętka i jak sobie pomysle jechac rodzic to aaaaaaaaa koszmar :-(

Angel ja urodziłam w 32 godzinie bez snu (cała poprzednia noc) - uwierz mi - dasz radę :-):-):-):-) jak przyjdzie ten moment zmęczenie odchodzi na bok a jak wróci to Ci oksy podłączą i nie ma prawa być zmęczenia :-):-):-) jak poszedł czop cały podbarwiony to jutro pewnie przeczytam, że Dorian na świecie :-):-):-)

Ina weź zacznij jeść tak jak ja muszę jeść a chwila moment kiloski w dół CI polecą :-D:-D:-D:-D
Tunia Ty ten majeranek pijesz?????????? czemu Ty tu jeszcze siedzisz po nim?????:eek::eek::eek::eek:
Ja się modlę byle tylko bez kolek się obyło - Malutka moja wykąpana, najedzona poszła spać :-):-):-) mam nadzieję, że troszkę nam pośpi - przynajmiej do 24 :-):-):-) potem do 4 i do 8 :-):-):-) budzonko tylko na jedzonko ot takie marzenia :-):-):-):-)
Mini jak nasza Dusia rośnie???? ja jak ponoszę Zuzkę poł godzinki to później ręki nie czuję :-):-) jutro może na ważenie pójdziemy :-):-):-)
Atomówka mikstura - mikstura jeszcze zapałki rozsyp i po jednej pozbieraj a będzie ok :-):-):-)

reklama
Do góry