reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej laseczki

Mami kochana a Ty masz jakieś dokładne info, że jak po terminie będziesz to co dalej?
do tygodnia po wytrzymam a pozniej bede symulowac co sie da zeby mnie wzieli do szpitala...

cholerka szkoda ze ci minely te skurcze...ja tego wlasnie nie rozumiem...jak juz sie pojawiaja to myslalam ze beda sie tylko nasilac:tak: a tu zonk

reklama
MaMi ja też w jakims innym swiecie żyłam :confused2: Ok wiadomo nie ma co sie sugerowac hollywodzkimi filmami gdzie babeczka łapie sie za brzuszek "ojej" i taxi/karetka do szpitala rodzic :confused2:

ALEE

Nie myslalam, ze to jest az taka abstrakcja!!! Jakies przepowiadajace..pobolewania podbrzusza..krzyza.. nagle mocne skurcze po chwili znikaja.. ba niektore wkoncu pisaly, ze mialy pare godzin juz regularne i cisza ;/ czopy..uplawy..wody.. sa nie są, zagadka.. spinanie brzucha, twardnienie brzucha..
NO MASAKRA !!

Mi wrocily te spinania, brzucha z tym cisnieniem na dole..
No i resztka czopika sobie schodzi..

A pozatym czuje sie jak wrak naprawde.. pare dni temu jeszcze w dzien taka energia i modly by to sie zaczeło, full power zeby rodzic..a teraz dętka i jak sobie pomysle jechac rodzic to aaaaaaaaa koszmar :-(

No właśnie....nie wspomne juz ze o czopie dowiedzialam sie w szkole rodzenia... inaczej bym panikowała pewnie...
eh ja mam jeszcze pewnie czasu sporo...

dziś odebrałam wyniki wszystkie , łącznie z gbs wiec pozostaje czekać cierpliwie mniej lub bardziej...u mnie jeszcze z owulacją ktora byla tydzien pozniej mozna szacowac ze termin sie rowniez przesunie...eeeee tam....zostalysmy same to same marudzenia :-D

Angel dzisiaj naprawde doskonale Cie rozumiem czuje sie tak samo MASAKRA jakas!!!!!!

Czy my urodzimy kiedykolwiek??????????????????:-D

...OLA moze ty tak wlasnie masz? Ja nie widze ropnych wypuklen ale moze slepa jestem , albo dostalam zapalenia mierzkow wlosowych.

mnie tak bolał brzuch mocno, teraz jak wyduszam to ropsko to żga jakby igła od środka.... ja miałam okropne pęcherze.. i mam nadal ale jest lepiej..boli nadal, ale czuję że tam na brzuchu jest poprawa, więc mam nadzieję,że antybiotyk zaczął działać.... byle tam nic nie wyhodowali...
a Ty najwyżej zadzwoń chociaż do lekarza...

reklama
Do góry