reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-)

Pierwsza dzis jestem:-)
Moj do pracy, a ja sie obudzilam i juz mi sie odechcialo spac:-)pozniej bede jeczec ze sie nie wyspalam:-D
Jutro juz moge rodzic oby nie dzisiaj:-Dwizja co 4 lata urodziny chyba mojemu dziecku by sie nie spodobala:-Dchociaz pewnie obchodzili bysmy 28:-)

ivi trzymam kciuki za malutka...
nusia mam nadzieje ze zadnych akcji w nocy nie bylo???:-)

Moj wczoraj wrocil z pracy i sie mnie pyta rodzisz dzisiaj a ja mowie ze no nie a on no to dobrze bo ja nawet nie mam sily z domu wyjsc taki zjechany po pracy jestem:-D

No i dzisiaj 38 tydzien na start:szok:coraz blizej coraz blizej:-D

reklama
Noooo dzis pewnie bedzie cisza jak na 29.02:-)

Wczoraj bylismy na spotkaniu odnosnie pobierania krwi z pepowiny i zdecydujemy sie na pewno...jak to Amandla ladnie napisala to takie ubezpieczenie ktorego wolałoby sie nie wykorzystac ale dobrze je miec.
W piatek podpiszemy umowe.

Naprawde zrobilo sie tu tak spokojnie ze az strach hehe

Ostatnia edycja:
Podoba mi się dzisiejsza data. Bardzo mi się podoba:-). Ale co z tego jak pan tatuś cały dzień zajęty, więc musiałabym się z porodem w jego przerwę na lunch wcisnąć:-D. Hmm, ale jakby coś mnie pobolewało... Niby wczoraj na wizycie rozwarcie minimalne, z jakim od paru tygodni chodzę.
Jak nie dziś, to trzymam do oporu!

helooooł :) mojemu jak powiedziałam wczoraj że lekkie skurcze na ktg wyszły to taki czujny sie wnocy zrobił hehe co wstaje do łazienki to jest
-"idziesz do łazienki?
-no a gdzie mam isc
-ale na siku?
-noo
hehe myslałam że padne po tej rozmowie siedziałam na kiblu i sie smiałam sama do siebie :)
i tak za każdym razem jak wstawałam:) taki sie kochany dla mnie zrobił , wydaje mi sie że sam sra ogniem i dlatego hehe :-p
Po wczorajszym dniu , cały dzien bolała mnie głowa, padłam jak mucha a dzisiaj o 5 rano mnie tak muliło że spac nie mogłam ehhh masakra jakas już niewiem co mam ze sobą zrobic.

Nooo ale życze wam dziewczynki miłego dnia :)

Hej Kobietki :-D:-D:-D:-D

Mini, Vill mam tą samą herbatkę co Wy - tyle, że mi strasznie smakuje i pije"troszkę" więcej :-D:-D:-D

Tunia czyste szaleństwo??????? wcześnie :-)

Ivi trzymam kciuki za Małą - obyście szybciutko do domku wróciły :-):-)

U Kindzi i córeczki wsio ok :-):-):-) czekamy, aż wyjdą do domku. A ja wczoraj Was podczytywałam - wieczorem byłam tak zmęczona, że po 22:00 padłam jak niemowlak - żeby nie tysiąc wizyt w wc w nocy by było pięknie :-D:-D:-D nawet nie wiedziałam jak ciężko jest znaleźć jeździk -pchacz fajny na roczek :-):-) dziś ostatni dzień poszukiwań - czyli znów aktywnie - muszę sobie dzień zająć bo dziś absolutnie żadnych dzieci - już Małej zagroziłam, że dam jej Kaja (imieniny 28 luty)na imię jak mi się dziś urodzi :-D:-D:-D:-D poza tym przygotowałam sobie wczoraj tiramisu i dziś cały dzień mam zamiar je jeść - po nocy w lodówce jest przepyszne :-D

Już po śniadanku (oczywiście i po wiesiołku :-D), herbatka się parzy - ja wypije i sie powolutku zbieram - tak piękna pogoda za oknem, że szkoda nie wykorzystać :-):-):-) idę po lumpkach polatać i do zielarskiego :-):-):-) a popołudniowy maraton o 15:30 ktg zaczynam :-):-):-)

ahhhh kocham takie dni - człowiek nie siedzi i nie myśli ;-)

Widzę w wątku gratulacyjnym że Kasiulka urodziła tak? A gdzie jakieś info?? Ja padam na pyszczek położę się chociaż na godzinkę , a później wpadnę coś ponadrabiać :tak:

nO DZIEWCZYNY jutro pierwszy dzień marca więc ... Nasz miesiąc :-)

Lina ja lubię trawiaste herbaty ale ta z liści malin jakaś taka słaba mi się wydaje - spróbuje zalewać łyżkę a nie łyżeczkę może polepszy się jej smak ;-) Fajnie aktywny masz dziś dzień ....

Kadza ja myślę że faceci mają większego stresa niż my ... W końcu tak dużo się od nich oczekuje ;-)

hej laseczki, ja mojego wyprawiłam do roboty i zasiadłam do kompa a później jakies szybkie szprzątanko żeby sie nie zmeczyc i na spacerek chociaż jest pochmurno i pewnie zimno :((
mój tez jakiś przewrażliwiony już na temat porodu, od wczoraj jeździ autem do pracy żeby w razie czego jak zadzwonie że rodzę żeby do mnie szybko dojechał :p bo tak to mks sobie jeździł do roboty bo ma tylko 3-4km, więc 10 minut przez miasto :p mój to sobie mysli że jak mu dam znac to odrazu akcja porodowa sie zacznie he he smieje sie z niego ze zanim co do czego dojdzie to bez problemu dojechał by mks do domu albo z buta przyszedł ale ten nie uparty i samochodem zaczął jeździć :))) he he te nasze chłopy :))

Zycze miłego przedpołudnia i popołudnia :))

No i Kasiulka załapała się na 28 ;)) A juz myslalam, ze dzis bedzie jej dzien ;-)

od 6 nie śpię .. dziwnie tak dla takiego śpiocha jak ja, obudzic sie po 5 godzinach i nie móc zasnąć.. :sorry:
Przygotowuje się juz organizm do ciezkich dni ? hehe ładnie, ładnie..

Pewnie troche pozamulam i pojde spac na pol dnia ;)

To co dzisiaj jedno wielkie zaciskanie nóg? :)

reklama
witam z rańca:) my po pierwszej opalankowej nocy, czekam właśnie na obchód

też czekam z niecierpliwością na newsa która dziś urodzi? :-D

Do góry