reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

inamorate Twoja , twoja :tak: ale fajnie jest mieć pomoc zwłaszcza na początku ... Ja Borysa długo nie odważyłam się kąpać :-D Robiłam to razem z M a potem on sam ;-) Do dzisiaj się tym zajmuje :tak:

Villandra mnie ta herbata nie bardzo podchodzi ale dla dobra sprawy ją pije :-) Jaki masz przepis do zaparzania ?? ( jaka ilość na szklankę wody )

Kamilka
nie ma co naciskać na dzieciaczki - w końcu to marcówki miały być :-)

reklama
hej
znów piszę do was ze szpitala!! szlag. No nic, parę dni naświetlań i mam nadzieje że na weekend może do domu wrócimy...? (wątpię :( ).
wzw nie ma tu żadnego związku :) mała ma nasiloną żółtaczkę fizjologiczną. Większość dzieci ją ma, ale większość sama sobie z nią radzi.. a jak widać moje maluszki potrzebują pomocy..
w każdym razie -mała już się opala a ja buszuje po necie..

Mini łyżeczkę zalać szklanką wrzątku - zaparzać pod przykryciem 10-15 min; pić 1-2 razy dziennie
Bardziej mnie rozbawił (?) opis:
"Według literatury liść maliny moż ebyć stosowany jako środek oczyszczający organizm z toksyn, regulujący przemianę materii oraz wspomagający w wydalaniu szkodliwych produktów przemiany materii"

Nie powiem, żebym dziecko jak toksyne traktowała, ale z tą przemianą materii może coś pomoże (pllllliiiiiiiisssssssssssss), bo już po prostu nie mogę.... :no:

Chyba zaraz sobie zaparzę....

Vill- dzięki jutro jak będzie komoda zastosuje:-)
Mini - no właśnie nie wiem mam nadzieje że nie, nic mi nie powiedział lekarz że mnie przyjmie ale mój wolne bierze żeby jak coś być.Torby nie biorę ze sobą jak coś to mi dowiezie.Na razie mam zamiar dotrwać do piątku bo skurczy nie mam już ale jak to powiedział lekarz wszystko się morze zdarzyć a jak chodzę to strasznie kłuje i boli w dole.

ivi oby szybciutko poszło :tak:

villandra to masz chyba tą co ja :-) bo u mnie piszą dokładnie to samo :tak:

Zjedliśmy sobie pizze na kolację - robiliśmy wspólnie i wyszła nam przepyszna :-)

Monika
a jaki jest standrad w takich przypadkach ?? Szkoda żeby Cię trzymali w szpitalu - choć może akcja się szybciutko zacznie :-)

ivi no to malutka ma darmowe solarium :tak: niech szybko dochodzi do siebie mam nadzieję że szybko wrócicie do domku trzymam kciuki:-)

Minija
tak pomoc jest potrzebna, choć ja to taki samolub wszystko bym sama chciała, ale mama jest niezastąpiona i mogła by z Haneczka 24h siedzieć :)

Mini - no właśnie nie słyszałam żeby po ściągnięciu pesseru trzymali w szpitalu no chyba że będę miała duże rozwarcie choć ja mam plan wrócić do domku iść spać i obudzić się tak żeby do szpitala zdążyć i chwile po przyjęciu maluch już będzie :-):-):-)Ale mam plan dobry hehe a co do realizacji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jestem.. kupilismy broadband taki bez zobowiązań miesiąc na kazdy miesiac i mozna zrezygnowac kiedys ie chce. Ale szybkość to jest potężna poćwiczę sobie moją słabą cierpliwość oj poćwiczę ;)

Ale przynajmniej na forum, jakiegos facebooka itp będzie, nie będe odcięta od świata :)

ivi smutno, że musiałyscie tam wrocic..ale masz racje no twoje dzieciaczki potrzebuja pomocy.. Ja tez lezalam z mama 2 tygodnie z zoltaczka po urodzeniu :/ Trzymajcie sie moze szybko zejdzie :tak:

Monika zycze Ci aby wlasnie tak bylo :)) Tez bym tak chciala "filmowo" odejscie wod w nocy, do szpitala tam 7 cm rozwarcia i zaczyna sie porod dzidzia jest po godzinie hehe Pewnie będzie z goła inaczej ale pomarzyc mozna :sorry:

Tak jak sie wzbranialam to teraz chętnie bym wziela sobie 29.02 ;) Tak jak Dorian Gray oszukiwał czas i miał obraz co sie za niego starzał tak nasz Dorianek miałby 10 latek w wieku 40 :-D Wiec pasowałoby bardzo ;-)
Ale nic sie niestety nie zanosi..

Do góry