reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-)

Pierwsza dzis jestem:-)
Moj do pracy, a ja sie obudzilam i juz mi sie odechcialo spac:-)pozniej bede jeczec ze sie nie wyspalam:-D
Jutro juz moge rodzic oby nie dzisiaj:-Dwizja co 4 lata urodziny chyba mojemu dziecku by sie nie spodobala:-Dchociaz pewnie obchodzili bysmy 28:-)

ivi trzymam kciuki za malutka...
nusia mam nadzieje ze zadnych akcji w nocy nie bylo???:-)

Moj wczoraj wrocil z pracy i sie mnie pyta rodzisz dzisiaj a ja mowie ze no nie a on no to dobrze bo ja nawet nie mam sily z domu wyjsc taki zjechany po pracy jestem:-D

No i dzisiaj 38 tydzien na start:szok:coraz blizej coraz blizej:-D

reklama
Noooo dzis pewnie bedzie cisza jak na 29.02:-)

Wczoraj bylismy na spotkaniu odnosnie pobierania krwi z pepowiny i zdecydujemy sie na pewno...jak to Amandla ladnie napisala to takie ubezpieczenie ktorego wolałoby sie nie wykorzystac ale dobrze je miec.
W piatek podpiszemy umowe.

Naprawde zrobilo sie tu tak spokojnie ze az strach hehe

Ostatnia edycja:
Podoba mi się dzisiejsza data. Bardzo mi się podoba:-). Ale co z tego jak pan tatuś cały dzień zajęty, więc musiałabym się z porodem w jego przerwę na lunch wcisnąć:-D. Hmm, ale jakby coś mnie pobolewało... Niby wczoraj na wizycie rozwarcie minimalne, z jakim od paru tygodni chodzę.
Jak nie dziś, to trzymam do oporu!

helooooł :) mojemu jak powiedziałam wczoraj że lekkie skurcze na ktg wyszły to taki czujny sie wnocy zrobił hehe co wstaje do łazienki to jest
-"idziesz do łazienki?
-no a gdzie mam isc
-ale na siku?
-noo
hehe myslałam że padne po tej rozmowie siedziałam na kiblu i sie smiałam sama do siebie :)
i tak za każdym razem jak wstawałam:) taki sie kochany dla mnie zrobił , wydaje mi sie że sam sra ogniem i dlatego hehe :-p
Po wczorajszym dniu , cały dzien bolała mnie głowa, padłam jak mucha a dzisiaj o 5 rano mnie tak muliło że spac nie mogłam ehhh masakra jakas już niewiem co mam ze sobą zrobic.

Nooo ale życze wam dziewczynki miłego dnia :)

Hej Kobietki :-D:-D:-D:-D

Mini, Vill mam tą samą herbatkę co Wy - tyle, że mi strasznie smakuje i pije"troszkę" więcej :-D:-D:-D

Tunia czyste szaleństwo??????? wcześnie :-)

Ivi trzymam kciuki za Małą - obyście szybciutko do domku wróciły :-):-)

U Kindzi i córeczki wsio ok :-):-):-) czekamy, aż wyjdą do domku. A ja wczoraj Was podczytywałam - wieczorem byłam tak zmęczona, że po 22:00 padłam jak niemowlak - żeby nie tysiąc wizyt w wc w nocy by było pięknie :-D:-D:-D nawet nie wiedziałam jak ciężko jest znaleźć jeździk -pchacz fajny na roczek :-):-) dziś ostatni dzień poszukiwań - czyli znów aktywnie - muszę sobie dzień zająć bo dziś absolutnie żadnych dzieci - już Małej zagroziłam, że dam jej Kaja (imieniny 28 luty)na imię jak mi się dziś urodzi :-D:-D:-D:-D poza tym przygotowałam sobie wczoraj tiramisu i dziś cały dzień mam zamiar je jeść - po nocy w lodówce jest przepyszne :-D

Już po śniadanku (oczywiście i po wiesiołku :-D), herbatka się parzy - ja wypije i sie powolutku zbieram - tak piękna pogoda za oknem, że szkoda nie wykorzystać :-):-):-) idę po lumpkach polatać i do zielarskiego :-):-):-) a popołudniowy maraton o 15:30 ktg zaczynam :-):-):-)

ahhhh kocham takie dni - człowiek nie siedzi i nie myśli ;-)

Widzę w wątku gratulacyjnym że Kasiulka urodziła tak? A gdzie jakieś info?? Ja padam na pyszczek położę się chociaż na godzinkę , a później wpadnę coś ponadrabiać :tak:

nO DZIEWCZYNY jutro pierwszy dzień marca więc ... Nasz miesiąc :-)

Lina ja lubię trawiaste herbaty ale ta z liści malin jakaś taka słaba mi się wydaje - spróbuje zalewać łyżkę a nie łyżeczkę może polepszy się jej smak ;-) Fajnie aktywny masz dziś dzień ....

Kadza ja myślę że faceci mają większego stresa niż my ... W końcu tak dużo się od nich oczekuje ;-)

hej laseczki, ja mojego wyprawiłam do roboty i zasiadłam do kompa a później jakies szybkie szprzątanko żeby sie nie zmeczyc i na spacerek chociaż jest pochmurno i pewnie zimno :((
mój tez jakiś przewrażliwiony już na temat porodu, od wczoraj jeździ autem do pracy żeby w razie czego jak zadzwonie że rodzę żeby do mnie szybko dojechał :p bo tak to mks sobie jeździł do roboty bo ma tylko 3-4km, więc 10 minut przez miasto :p mój to sobie mysli że jak mu dam znac to odrazu akcja porodowa sie zacznie he he smieje sie z niego ze zanim co do czego dojdzie to bez problemu dojechał by mks do domu albo z buta przyszedł ale ten nie uparty i samochodem zaczął jeździć :))) he he te nasze chłopy :))

Zycze miłego przedpołudnia i popołudnia :))

No i Kasiulka załapała się na 28 ;)) A juz myslalam, ze dzis bedzie jej dzien ;-)

od 6 nie śpię .. dziwnie tak dla takiego śpiocha jak ja, obudzic sie po 5 godzinach i nie móc zasnąć.. :sorry:
Przygotowuje się juz organizm do ciezkich dni ? hehe ładnie, ładnie..

Pewnie troche pozamulam i pojde spac na pol dnia ;)

To co dzisiaj jedno wielkie zaciskanie nóg? :)

reklama
witam z rańca:) my po pierwszej opalankowej nocy, czekam właśnie na obchód

też czekam z niecierpliwością na newsa która dziś urodzi? :-D

Do góry