reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ivi - oby szybko spadł poziom bilirubiny. A nie każą Ci gotować Twojego mleka, bo słyszałam, że czasami są takie zalecenia?

monika super plan:)
ja sie umowilam na poniedzialek na sesje z brzuszkiem:)z jednej strony sie ciesze ale z drugiej....mamo jak slon wygladam , twarz opuchnieta, jeszcze moj mnie pocieszyl mowiac , ze on na moim miejscu nie chcialby w moim stanie zdjec:(.

dobranoc dziewczynki, ja zmykam do łożka, tylko jeszcze szybki prysznic. Mam nadziej ze w nocy zadnej akcji nie bedzie, bo moj stwrerdzil ze musi się wyspac, i nie da rady dziś na porodóce byc ze mna. Wiec synuś ma zaczekac:-D

do jutra

Ewstra - sesja z brzuszkiem to bardzo fajna sprawa - będziesz zadowolona na pewno. Mi właśnie przypomnialaś że muszę zrobić chodz jedno zdjęcie brzuszyska bo potem będę żałowała że nie mam żadnego z tej ciąży ( szczególnie że planują ją jako ostatnią ) . ale ja na siebie nie mogę patrzeć dlatego nie mam żadnego zdjęcia, bo najwięcej to na twarzy przytyłam!

Ivi - właśnei moja mama mi opowiadała jak to przy mojej mega żółtaczce kazali jej mleko przegotowywać - dziwny zwyczaj bo przecież wtedy nie ma żadnych witamin itd. ogólnie co kraj to obyczaj, w Niemczech puszczają do domu z każdym stanem żółtaczkowym i się nie martwią - twierdzą że najpóźniej po miesiącu dziecko samo z tego wyjdzie. W sumie to naświetlanie nie za fajne jest bo często potem są zapchane kanaliki łzowe i trzeba się namęczyć lub przepychać :( ale mam nadzieję że wam szybko minie.

Witam

wiem że sie nie odzywam, ale melduje że jeszcze nie urodziłam...

Wprawdzie znowu mam regularne skurcze, dośc długo bo 30 sekund trwaja, ale mocno nie bola wiec do takich sie już przyzwyczaiłam... Już nie robie alarmów... tylko sie zastanawiam ile jeszcze....

Jutro (w sumie za chwile) 29 luty. Ciekawe czy jakiś dzieciaczek przyjdzie nam na świat w dzień przestępny....

Miłej nocy... Buziaczki dla MAmuś i wszystkicch Maluszków tych w brzuszkach i na świecie *:*:*:*

reklama
Synko wypycha się maxymalnie ale nie zwiastuje to żadnych atrakcji ten nocy :sorry:
ło matko alez bym chciala...ehh..

pinula 4 dni do terminu- pieknie!! Dopiero co na waszych ( z poczatku marca) suwaczkach widzialam 30 tydzien i zazdroscilam a tu kilka dni do terminu..ja w 38 tygodniu.. Nie wierzę czasem w to wszystko jeszcze :)

Do góry