reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Angel pod reka mam zawsz baby tak czasem kupiec cos innego-ale z pl mi przysyla moja mama dziecko m-mama,twoje dziecko no i mam super ksiazke w oczekiwaniu na dziecko i 1 rok z z ycia dziecka -wiele watpliwosci rozwiala ta ksiazka wlasnie

zjadlam juz dzis 2 paczki juz nie wchodze do kuchni bo nie moge sie opamietac ech...

reklama
robicie takiego smaka na te paczki ze zwarjuje przez was i nie wytrzymam do czwartku i kupie wczesniej ;-)

dziendobry, wpadlam sie przywitac tylko :) pobierznie ogarnelam co pisalyscie a tera spadam sie szykowac bo mam spotkanie z polozna ;-)
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny :tak: i dozobaczenia pozniej.... :*

witam,
ja sie czuje kompletenie bez sił.....
nadal chora.... czuje sie cala napuchnieta, ledwo sie ruszam, wstawialm dzis kolejen pranie z posciela i przescieradelkiem dla Małego i kontunuowałam prasowanie ale po godzienie padlam... narazie mam uprasowane body na krótki rekaw, na długi i wszystkie bluzeczki dzis doszly spioszki i spodenki - zostaly mi pajace ale ich jest najwiecej....

Witam wszystkie przyszłe Mamy,
jestem absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i do pełnego zakończenia studiów brakuje mi tylko pracy magisterskiej. Serdecznie Was proszę o wypełnienie mojej ankiety na temat samoleczenia kobiet w ciąży. Ankieta jest anonimowa a zebrane dane posłużą mi jedynie w celach naukowych. Bardzo dziękuję za każdą ankietkę.
pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla Dzieciaczków

tu znajduje się ankieta
Samoleczenie kobiet w ciąży

Hej Wam.
W domku czas już jakiś - ależ mi się dzisiaj wampirzyca w laborce trafiła - tak się wkłuła, że cała łapka boli :-(, ale to i tak dobrze,bo babce po mnie żyłę pocharatała tak, że :szok:.

No ale cierpienia już za nami. Obiadek grzecznie zjedzony, główny doczytany...

Kasiurek bardzo miło się czyta o Was, zwłaszcza, że już możecie się zapoznać od tej strony :-)

MaMicurina nie wątpię, że taki pobyt w Karpaczu dobrze robi, dlatego korzystaj, ile się da :tak:; dla mnie to raczej strefa marzeń...

Lina aż taka desperacja by po schodach biegać? :szok: Ja tam u lekarza wolę windą wjeżdżać ( w domu też by się przydała). No i tą wagą naprawdę aż tak bym się nie przejmowała, bo sama w sobie jest nieistotna.
Mi czas ucieka jak szalony i coraz bardziej mnie to przeraża (jeszcze tyle do zrobienia, a ja w lesie co najmniej w kilku kwestiach).

Doris życzę powodzenia i dużo sił w dalszym przeprowadzaniu, ale uważaj na siebie.

Manta na pewno tak szybko o Tobie nie zapomnimy - wszytskiego dobrego ;-)

a ja leze i dalej glowkuje nad imieniem dla juniorka, rychlo wczas hehehehe

a ja sie nie moge zdecydowac, a musze cos postanowic, bo nie chce, zeby moje dziecie na zdjeciu w gazecie bylo podpisane; syn Joanny i Piotra czyli bezimienne hehehe.
ps. u nas przylazi ktos z tej gazety i robi zdjecia tym noworodkom do rubryki; witamy na swiecie.

No chociażby tu jestem w lesie :baffled:
W sobotę zaczęłam z M dyskusję, że może byśmy w końcu imię wybrali...
No i nic się nie zmieniło - jego jedyna propozycja to Anna i koniec. Ja się nie zgadzam i koniec.
Moje propozycje u niego ciągle "nie" i "nie".
Do wersji "chłopięcej" nawet nie dotarliśmy (choć tu powinno pójść łatwiej).
No bo też chciałabym swoje dziecko powitać imieniem, a nie "witaj dzidziusiu" :crazy:
No i z rubryką u nas to samo, nie mówiąc, że na rączce też bym chętniej imię widziała, a nie "syn/córka"...

Wezcie mnie w d.... kopnijcie zebym zaczela cos w domu robic bo jak zasiadlam tak siedze!!!!!!

Ja tak mam w zasadzie każdego dnia :-D:-D

moj przyszedl z pracy i sie mnie pyta gdzie Ty bylas a ja mu nigdzie mowie ze sie zebralam i nie poszlam nigdzie a on do mnie zdziczalas w tej ciazy:-D:-D:-D:-D
No i wez niech Cie facet zrozumie:-D

:-D:-D:-D

robicie takiego smaka na te paczki ze zwarjuje przez was i nie wytrzymam do czwartku i kupie wczesniej ;-)

No robicie smaki - mnie już dzisiaj wzięło i w ramach zdrowgo śniadania (po oddaniu krwi) wciągnęłam pączka i drożdżówę (tu obowiązkowy już serek)

Sąsiadka przyniosła mi fotelik do auta (który można wykorzystać jako bujaczek - choć takiej opcji nie przewiduję); idę doczytać inne wątki, wstawić fotki wózka, łóżeczka i fotelika i co tam jeszcze znajdę ;-)

Się witam dziś

My po wczorajszej szkole rodzenia bardzo zadowoleni. Faceci pielęgnowali maluszki ( lalki) kąpali, smarowali, ubierali.Mnóstwo cennych rzeczy się dowiedzieliśmy:-):-)

Dziś wybyłam do rossmana i apteki kupiłam już kosmetyki dla malucha czyli chyba wszystko już mam
Teraz tylko poprać, poprasować, spakować się i gotowa do porodu :-)

Swoją drogą kupiłam kosmetyki Nivea ( choć sama nigdy jej nie lubiłam)
Mam mydełko do mycia, krem na każdą pogodą i mleczko do ciała
w aptece dokupiłam sól fizjologiczną, octanisept i linomag
Myślicie że starczy ?

Sorry,że tak tylko o sobie ale jestem mega śpiąca bo dziś o 8 wstałam więc lecę się przekimać chwilę a potem do sis w odwiedziny

reklama
Do góry