reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Marzy mi się usłyszeć : "No to kochana idziemy do szpitala, dziś już nic nie jemy jutro zrobimy cięcie" :-):-):-)

reklama
Kamilka mój m też bardzo chciał synusia (juz się pogodził, że nie tym razem:-), też się ginek z niego śmiał, że sam jest sobie winien:-D).

Jeśli chodzi o imię dla chłopca to Kamil bez dyskusji:-).

Linka no to w takim razie czekam na wiesci:-D
Wezcie mnie w d.... kopnijcie zebym zaczela cos w domu robic bo jak zasiadlam tak siedze!!!!!!

Tunia ja Ciebie, a Ty mnie :-D:-D:-D:-D:-D miałam wyjść i ooo póki co włosy umyłam a cała reszta stoi i na mnie patrzy :-D:-D:-D

lina masz marzenie:)
tunia ty siedzisz a ja jak placek w wyrku obstawiona gazetami:) a musze przetlumaczyc na srode plan porodu ale tak mi sie nie chce ech.. ale dam rade to dzis zrobic, w srode rano jakos mi sie to nie widzi

Manta powodzenia w kolejnym zwariowanym tygodniu :tak:

Lina Twoje teksty mnie rozbrajają :-D

pomyłka w USG - nawet nie mówcie, bo dziewczęcego typu na imię brak :baffled: a i do synka problem, bo M sie uparł na tego Alberta, ja może bym i juz odpuściła, ale Dobrusia walczy jak lwica o Jeremisia :rofl2: i chyba M pomału mięknie :-p

mi czas zasuwa niemiłosiernie - ale to zalezy chyba od tego co kto ma zaplanowane - ja mam maluszkowe3 rzeczy p oprane, ale musze prasować, poza tym sporo do przygotowania jeszcze, więc mi czas leci jak głupi ;-) ale jestem dzis z siebie dumna, bo skończyłam zamówienie - tylko usztywnic, ale to wieczorem ;-) z rozpędu wykonczyłam kocyk dla maluszka i moge zabierac sie spokojnie za resztę zaległych robótek. Póki co zmykam robic obiad - Dobrusia zażyczyła sobie pomidorowej z ryżem, więc za 20 minut będzie gotowy obiadek a ja do prasowania :-)

Wstawilam pranie poscielilam łózko i jak narazie siedze i stwarzam pozory ze robie wszystko:-D:-D:-D:-D
Lina ja ostatnio mialam wyjsc wlosy ulozylam pomalowalam sie i co nigdzie nie poszlam moj przyszedl z pracy i sie mnie pyta gdzie Ty bylas a ja mu nigdzie mowie ze sie zebralam i nie poszlam nigdzie a on do mnie zdziczalas w tej ciazy:-D:-D:-D:-D
No i wez niech Cie facet zrozumie:-D

buuuuuuu , miałam nadzieję że jakieś wieści z wizyty będą :-p
Trzymam kciuki ...

A nas coraz bardziej zielono ... malujemy sobie rodzinnie :-D Jutro już chyba będzie można sprzątać i odkładać wszystko na miejsca :-) Od razu mi się lepiej zrobiło jak sobie trochę pędzlem pomachałam :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry