reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Marzy mi się usłyszeć : "No to kochana idziemy do szpitala, dziś już nic nie jemy jutro zrobimy cięcie" :-):-):-)

reklama
Kamilka mój m też bardzo chciał synusia (juz się pogodził, że nie tym razem:-), też się ginek z niego śmiał, że sam jest sobie winien:-D).

Jeśli chodzi o imię dla chłopca to Kamil bez dyskusji:-).

Linka no to w takim razie czekam na wiesci:-D
Wezcie mnie w d.... kopnijcie zebym zaczela cos w domu robic bo jak zasiadlam tak siedze!!!!!!

Tunia ja Ciebie, a Ty mnie :-D:-D:-D:-D:-D miałam wyjść i ooo póki co włosy umyłam a cała reszta stoi i na mnie patrzy :-D:-D:-D

lina masz marzenie:)
tunia ty siedzisz a ja jak placek w wyrku obstawiona gazetami:) a musze przetlumaczyc na srode plan porodu ale tak mi sie nie chce ech.. ale dam rade to dzis zrobic, w srode rano jakos mi sie to nie widzi

Manta powodzenia w kolejnym zwariowanym tygodniu :tak:

Lina Twoje teksty mnie rozbrajają :-D

pomyłka w USG - nawet nie mówcie, bo dziewczęcego typu na imię brak :baffled: a i do synka problem, bo M sie uparł na tego Alberta, ja może bym i juz odpuściła, ale Dobrusia walczy jak lwica o Jeremisia :rofl2: i chyba M pomału mięknie :-p

mi czas zasuwa niemiłosiernie - ale to zalezy chyba od tego co kto ma zaplanowane - ja mam maluszkowe3 rzeczy p oprane, ale musze prasować, poza tym sporo do przygotowania jeszcze, więc mi czas leci jak głupi ;-) ale jestem dzis z siebie dumna, bo skończyłam zamówienie - tylko usztywnic, ale to wieczorem ;-) z rozpędu wykonczyłam kocyk dla maluszka i moge zabierac sie spokojnie za resztę zaległych robótek. Póki co zmykam robic obiad - Dobrusia zażyczyła sobie pomidorowej z ryżem, więc za 20 minut będzie gotowy obiadek a ja do prasowania :-)

Wstawilam pranie poscielilam łózko i jak narazie siedze i stwarzam pozory ze robie wszystko:-D:-D:-D:-D
Lina ja ostatnio mialam wyjsc wlosy ulozylam pomalowalam sie i co nigdzie nie poszlam moj przyszedl z pracy i sie mnie pyta gdzie Ty bylas a ja mu nigdzie mowie ze sie zebralam i nie poszlam nigdzie a on do mnie zdziczalas w tej ciazy:-D:-D:-D:-D
No i wez niech Cie facet zrozumie:-D

buuuuuuu , miałam nadzieję że jakieś wieści z wizyty będą :-p
Trzymam kciuki ...

A nas coraz bardziej zielono ... malujemy sobie rodzinnie :-D Jutro już chyba będzie można sprzątać i odkładać wszystko na miejsca :-) Od razu mi się lepiej zrobiło jak sobie trochę pędzlem pomachałam :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry