reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Udalo mi sie przetlumaczyc plan porodowy powinnam chyba medal dostac:)co do kosmetylko to mam krem nivea do buzii do kapieli emoliumno i masc i puder do pupci
angel
to jest przyspieszone spotkanie bo ja mialam miec 2 spotkania po 2 godziny

reklama
moderatoreczki kochane - mam prosbe o zrobienie cos z tym watkiem z fotami.... trzeba sie tyle nakopac zeby foty znalesc a to dopiero poczatek moze zrobic dwa osobne w jednym fotki a w drugim komentarze ??
POPIERAM w całej rozciągłości :tak::tak::tak::tak::tak:
A u mnie była mateńka, zaraz powinien małż wrócić, a w ogóle to z matką znowu przegadałam więkkszość czasu na "odchodnym" czyli na dworze. Oczywiście stojąc w kapciach :baffled: no my już tak normalnie mamy...

Tak tak i ja jestem za zeby zrobic oddzielnie zdjecia i komentarze:-)bedzie przejzysciej a zreszta teraz to juz coraz wiecej tych naszych babelkow przybywa:-)

wątek zrobilam, ostatnie fotki tam skopiowałam (nie przenosiłam calych postów) ale od teraz proszę aby wszystkie fotki były wrzucane do odpowiedniego wątku a komentowane w tym "starym" :)

moje dziecko dziś chce wyjść pod żebrami.. szalona kobieta z niej:-D zaraz kładziemy młodego i też się walnę na wyrku, a co tam!

Życzę spokojnej nocy Marcóweczki trzymajcie się z dwupakach do jutra :)) kolorowych snów żegnamy się dzisiaj idziemy do łózeczka odpoczywać, boy noc była spokojna :)

Witajcie!
Dawno mnie nie było, ale nie mam powera do pisania, zresztą ręce mi dokuczają.
Ostatnio wysmarzyłam długiego posta i się skasował, więc zwątpiłam.
U nas generalnie jakoś leci, maluszek wciąż w ciepłym inkubatorze, ja do niego dojeżdżam, na szczęście mam pokarm, więc mogę dziecku dostarczyć.
Kasiurek i Amandla - gratulacje i dużo sił zyczę.
Pozdrawiam Was, Dziewczyny - i do boju:)

Kangurzyca- wszystkie tu o Tobie myslimy i się zastanawiam jak maluszek się czuje? Dasz radę coś więcej skrobnąć? I jak Ty się czujesz?

dziewczyny weszlam na chwile tylko, wieczorem w łozku nadrobie.
U lekarza dobrze, pozniej opisze w wizytach

Ale mam pytanie tak mnie boli lewa pachwina ze chodzić nie moge....jak siedze na pilce jest nie tak zle. ale jak zaczynam chodzic to az łzy wo czach mmam......

reklama
Do góry