reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja tylko na sekundę ... chłopaki kończą malować , ja już trochę wysprzątałam i teraz się wyleguje :-).

Brzuch mnie kurcze boli - już od jakiegoś czasu mam w jednym miejscu takie uczucie jak by mi coś w środku pękało .... Ginka mówiła że pewnie to mięśnie ... no cóż ciąża to ciąża ;-)

reklama
hej dziewczyny,

powodzenia na wizytach życzę wszystkim.

jak kupujecie kosmetyki, a macie dostęp do wyprawek ze szkół rodzenia to sobie polukajcie bo tam sa kupony zniżkowe na nivea do rossmana.

Hej pytanko mam do dziewczyn z UK- właśnie zapisałam nas na PARENTCRAFT classes - jak zaleciła położna. Są one jedno razowe od 10:30 do 16.00. Czy cos o tym wiecie? Czy to przyspieszona jednorazowa szkoła rodzenia , czy o szpitalu, czy co bo wlaściwie nie moge nic znalesc o tym..

ja własnie sie chcę zaturlać do apteki kupię te wszystkie podkłady, podpachy itd no i dla małej na pupe te wszystkie wynalazki. w sumie to już będzie koniec zakupów. no i leki musze sobie kupić bo ja cały czas na tych cudach co mi wypisali w szpitalu jadę.

Ja nie wiem kiedy uda mi sie zamowienie zrobic z polskiej apteki w necie, wiec zeby juz bylo cokolwiek narazie mam J&J do kapieli i balsam, bephanten ew na pupe i suty, probke sudocremu tez w razie W na poczatek..
Podklady kupione, jakies zywkle wkladki laktacyjne tez, majtki jednorazowe paczke mialam..
Chyba wsio..
Jak zrobie zamowienie w aptece dokupie linomag, jakies kremiki na buzie bo nie mam.. A nivea to sobie zakpili w tych pl aptekach :sorry2: kosztuja od 6-8 f za butelke, a podejrzewam, ze w PL to taki drogi towar nie jest :crazy:

Ja spakowalam do szpitala dla malego te probki z J&J jest tam mleczko pielegnujace krem ochronny krem na odparzenia i zel do mycia te probki nawet pokazne wiec mysle ze na pobyt w szpitalu mi wystarcza jakos mi sie nie usmiecha czolgac tych pelno wymiarowych:-D

ja z kosmetyków dla małej to do szpitala to w sumie nic nie biorę. u nas podobno pieluszki (ale to jak ktos bardzo chce) i chusteczki nawilżajace się bierze. no i na wyjscie krem na buxkę wezme małej.

hej dziewczyny mam do was pytanko wy też tak macie że czasami( u mnie to jest czasem kilka razy dziennie) mam uczucie ucisku w przeponie,dusznosc i czuje takie uderzenie gorąca do głowy i takie jakby ciśnienie. Trwa to do 30 sekund ale bardzo męczące to jest i niewiem czy własnie normalne czy nie ?

reklama
ja juz w domku :D zaraz opisze co i jak na wizytach...

angel- ten parentcraft - to brzmi raczej jak przygotowanie do rodzicielstwa, czyli kapanie pielegnacja itp , ale o porodzie tyz pewnie bedzie choc u nas te zajecia sie inaczej nazywaja... wiec glowy nie dam za to ,

co do kosmetykow ja mam mieszane oliatum do kapieli, troche J&J, do maluczkiego tylka ten bepha... + sudocrem + JJ (wszystko po malym opakowaniu, zobaczymy co sie sprawdzi ) i ostatnio zamowilam nivea na kazda pogode ((angel- znalazlam na e-bay 6.5£ z przesylka, bo to w zasadzie jedyne czego tu nie ma...))

moderatoreczki kochane - mam prosbe o zrobienie cos z tym watkiem z fotami.... trzeba sie tyle nakopac zeby foty znalesc a to dopiero poczatek moze zrobic dwa osobne w jednym fotki a w drugim komentarze ??

Do góry