reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tunia - wsyztskiego ;]

ja dzis okropna noc mialam wczoraj sie obzaralam i wyduldalam na noc z polowe poltoralitrowej butelki wody i chodzilam sikac co chwile ! pozatym chyba dzidziolek mi na pecherzu ....

reklama
TUNIA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSIEJSZE ,
[video=youtube;--LBI2PLjc0]http://www.youtube.com/watch?v=--LBI2PLjc0[/video]

Dziewczyny , współczuje wam nerwów i stresów , chorób i dolegliwości . Biedactwa Wy moje ...
To dla Was - optymistyczny teledysk :tak:tylko trzeba cały oglądnąć :-D
[video=youtube;aMBgSfQI49E]http://www.youtube.com/watch?v=aMBgSfQI49E&feature=related[/video]

A ja jakaś osłabiona jestem nie wiem czy przez zmiane czasu , przesilenie czy może wyniki mi spadły ... Muszę sobie morfologie w najbliższym czasie zrobić :blink:

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki:-)
Dziekuje wszystkim za zyczenia:*:-DPogoda cudna typowo jesienna sloneczko swieci super:-)
Gdzies tak kolo 12 zbieramy sie na groby.Milego dnia dla wszystkich i buziaki dla kazdego brzuszka:*:-D:-D:-D

Mini świetny klip - ja czasami sobie myślę podobnie z jazdą autem: żeby jak wyjeżdżam, to za każdym razem przepuścić np. min. 10 kierowców (na skrzyżowaniach albo pieszych na przejściach), bo i mi od razu lepiej i mam nadzieję, że jak mi będzie potrzebne włączyć się do ruchu, to znajdzie się ktoś uprzejmy. I że jakby tak każdy kierowca myślał, to może z czasem zrobiłoby się na naszych drogach nieco kulturalniej...

witam was ehh troszke mam zaleglosci zagladam do was codziennie ale jakos niemam czasu napisac siostra jets u mnie ze swoja cora a ta to taka rozrabiara ze szok wlasnie ucyzmy ja siusiania do nocnika :) dosc nawet lapie.Ja niestety niewychodze nigdzie na zaden cmentarz znowu pojawily mi sie skurcze co godzine :( lekarz kazal lerzec a jak nieprzejdzie to do szpitala :( jak narazie lerze skurcze jeszcze sa ale mniejsze mala przytym sie rusza ale jest ulozona pleckami domnie i kopie mnie po pecherzu i wsyztskich innych nazadach kopniaki doslownie czuje wszedzie :) ale do dobrze przynajmniej ejstem spokojna ze ona ma sie dobrze

Monika trzymamy kciuki, wracaj szybko do nas:) wszystko będzie dobrze, zawsze lepiej skonsultować się z lekarzem, niż się samemu stresować, buziaki!

Tunia STOOOO LAAAAAT STOOOO LAAAAAT! I pamiętaj to Twoje ostatnie urodziny we dwoje z mężem;D
images

Ostatnia edycja:
Helooo

Tunia- Najlepszego kobietko!! duzo zdrowka, sily i bezproblemowego wytrwania do szczesliwego rozwiazania (ach, az mi sie zrymowalo heheh)!! Miłego, urodzinowego dnia!:-):-)

Monika
- no to trzymaj sie tam w tym szpitalu, powodzenia! a przy badaniu odnotowali skurcze? jak szyjka?

ja tez zagladam, ale jakos weny nie mam pisac, chyba tez ta zmiana czasu nie wplynela za dobrze, ani na mnie, ani na nasze dziecko, bo marudaaaaa mama mia:crazy: niech juz idzie jutro do tego przedszkola, bo mam nerwa juz na nia, o wszystko ryczy, normalnie beksa, ja nie wiem co jej sie porobilo:no:

Bozienka- lez jak najwiecej, fajnie, ze masz akurat sis to cos pomoze, zajmie sie dzieciakami.

ja mialam miec wczoraj mily wieczor z malzem, ale oczywiscie sie wieczorek poprztykalismy i dupa z milego wieczoru i nocy;-) ja nie wiem...2 dni mial wolnego, zamiast sie przytulac i spedzic ze soba milo czas to teraz łazi i nos na kwinte ma, wkurza mnie:angry:

ide na jakas mala kawke, a pozniej szykujemy sie i jedziemy do sis na obiad i na cmentarz, mam nadzieje, ze chociaz to wyjscie rodzinne nam sie uda.
pogoda chociiaz dopisuje!

milego, pogodnego dnia dziewczyny!

edit; villandra
- nie wsciekaj sie, tylko jedz do jakiejs dyzurujacej przychodni i niech Ci przepisza antybiotyk, czasem trzeba i koniec, nie ma rady, ja tez mialam niedawno i moj lekarz powiedzial, ze w tym stanie moim, z sampoczuciem, kaszlem jak gruzlik, to na prawde mniejsze zlo. A Twoj niech sie Toba opiekuje, a nie marudzi!

Ostatnia edycja:
reklama
ajako z tymi facetami to tak juz jest wlasnie:-)przez weekend tez myslalam ze moj ze mna posiedzi i bedzie milo to wzial komputer od kolegi i mu reperowal nie przesadzam cala sobote przy nim siedzial malo tego w niedziele dobrze oczu nie otworzyl i oczywiscie co laptos do reki i dalej siedzi cos tam grzebie!:crazy:tacy to oni fantastyczni!

Do góry