reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

monika super, że u Ciebie już sytuacja opanowana, ja też się stresuję tą szyjką i jeszcze jak tak leże i słucham brzucha to mi się wydaje cały czas, że mam jakieś skurcze, jak łaziłam i nic nie wiedziałam to byłam spokojna, a teraz wariuje.

reklama
monika super, że u Ciebie już sytuacja opanowana, ja też się stresuję tą szyjką i jeszcze jak tak leże i słucham brzucha to mi się wydaje cały czas, że mam jakieś skurcze, jak łaziłam i nic nie wiedziałam to byłam spokojna, a teraz wariuje.
Ja mam to samo leże teraz i jak tylko trochę robi się twardy to panikuje ze to skurcze czekam na obchód i powinni mnie jutro wypuścić:biggrin2:

Ostatnia edycja:
Nastroje wieczorne? Hmmmm...
Mąż wybył do kolegi, żeby go tam gdzieś odwieźć, więc siedzę sama jak zwykle, ale czekam na niego z utęsknieniem, bo przy okazji wysłałam go do apteki po syrop i krople do nosa (te homeopatyczne), bo choróbsko jeszcze daje w kość, a do jutra trzeba jakoś przetrzymać.
No więc czekam czekam czekam czekam...

Hej u nas leniwy dzien ;)
DHA podobno od II tyrym bo to na mozg wpływa, a w tym okresie sie najbardziej rozwija..

Tunia dużo szczescia i radości! Duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa :-)

Ide dalej zamulac przed filmami ;-)

Witam sie wieczornie.
Mi mamuska popsuła troche humor wiec buuu...
Poza tym jestem zmęczona, okropnie. boli mnie brzuch i plecy. A do tego moja wysypka, z którą wstałam rano (nie pamiętam czy pisałam) nie znikneła... Ciekawe co to i od czego :( Jestem już wykąpana będe się teraz cała smarowac, bo poza rozstępami na cycach pojawiły się też czerwone linie na pośladkach :( Kiszka...

A jutro do pracy i nie chce mi sie jak nie wiem co... :(

Tunia wszystkiego najlepszego !!! zdrówka szczęścia , pomyślności i przed wszystkim szczęślliwego rozwiązania:-*

JA dopiero odpaliłam kompa; W pracy do 3,, potem zakupy z meżem. i dopiero odpoczywam.

Villandra u mnie też spływa flegma, fuuj. Już mam dosyc bo ani odkrztusić ani nic. Jeszcze przed chwila krew z nosa mi leciała. A w irlandii nic nie dostanę na flegme...tylko paracetamol tutaj jest na wszytko :/

reklama
dobrywieczor ;-)

tunia - kochana wszystkiego naj naj naj :*:*:*

U mnie tez leniwie dzien mija, zla jestem bo telefon mi wylaczyli (kochany orange) z niewiadomych powodow i nawet do nich sie nie moge dodzwonic...

pinula- niejestes sama z tymi roztepami mi tez sie zaczynaja pokazywac narazie mialam na cyckach takie linie jakbym sie podrapala...

milego wieczorku zycze , ja ide sie pogapic w tv...

Do góry