reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej wszystkim,

Widzę, że dzisiejsza noc nie tylko dla mnie była koszmarem... Budziłam się co 10 min z okropnym bólem nóg. Takiego rwania nie pamiętam już dawno...
Pogodna też średnia :/ W domu zimno... Trzeba się napić ciepłej herbatki :)

reklama
Witam!

Ivi u nas delikatnie wieje, ale przejaśnienia się robią, rano chwile pokropiło.. może nie będzie tak źle...

Doris tylko u nas najdłużej chodzenie do przedszkola trwało 1,5 tyg :sorry2: i co gorsze jak jest w domku bo chora to tez tak samo niedobra... no ale nic, trzeba przeczekać ;-)

Ja to bym chciała nie spać z własnej nieprzymuszonej woli :sorry2: póki co Dobrusia znów budzi się co chwilę i ganiam to do niej, to do łazienki... a rano czuję się jakbym nic nie spała... dzisiaj siedze w domku i nigdzie sie nie ruszam, może przez te pare h co małą w przedszkolu podładuję się trochę... tylko jeszcze musze cos na obiad wymyślić...

dzien dobry:-) Wyprawiłam męża do pracy a sama zmykam zaraz do łożka. Musze się wygrzać, bo chyba mnie chorówbsko bierze:/ kaszel dostałam ( zwłaszcza wieczorem), wczoraj rano mialam dreszcze i lekki katar mam. Póki co raczę sie herbatą z cytryną. Mam nadzieje ze pomoże. Na 15 idę do pracy....

Wspólczuję Wam dziewczynki że nie mogłyście spać w nocy. Ja to spałam jak dziecko, i tylko raz do łazienki się obudziłam.

Miłego czwartku:-*

aj jednak nie dało się zasnąć, no nic mam nadzieję że może w takim razie dzisiejszą noc grzecznie prześpię

ja dziś na obiadek mam wczorajszy barszcz ukraiński, nagotowałam jak dla wojska wielki gar :sorry2:

idę się trochę rozchodzić bo mnie wszystko boli a najbardziej 4-litery :zawstydzona/y:

hej u mnie leje od rana , na szczęście nie wieje ...

Doris , Mata mój tez ostatnio przechodzi trudny okres , ale chyba nie tylko z powodu przedszkola , bo już wcześniej się to zaczęło . Chyba taki wiek , za dużo energii do spożytkowania tego dochodzi chęć podporządkowania sobie rodziców i wypróbowywania granic :dry:

Ja noc miałam spokojną choć śniło mi się duużo rzeczy :-)
Np USG . Sniło mi się że poszłam prywatnie bo się nie mogłam doczekać i pani doktor najpierw sprawdziła paseczkiem czy to chłopiec czy dziewczynka i wyszło że dziewczynka . Ale jeszcze dla pewności pobrała krew pępowinową i polała taka tabletkę i też wyszło ze dziewczynka :-D :sorry2:

hej mamusiki widze ze nie tylko ja cierpie na bezsennosc w nocy niemoge zasnac a jak juz zasne i cos mnie wybudzi to uz koniec a w dizen chodze jak zmora ehh dopadl mnie kaszel chrypka i czas nawyzszy wybrac sie do lekarza albo zrobic jeszcze jednen dzien kuracji czosnkowo miodowo mlecznej ;) cos mi tam pomoglo przynajmniej mnie tak nie dusi jak dusilo wczesniej :) zastanawiam sie czy isc do ginka zeby mi cos przepisal pewnie bardziej sie zna co moga kobiety w ciazy czy isc do zwyklego lekarza i pokazac mu cala pake lekow bo przy niektorych niewolno brac jakis tam innych hmm :(

hej mamuski przyszłam sie przywitac, u mnie postaremu nie ma nic nowego wiec zabardzo nie pisze :p codziennie to samo nuda, sprzatanie domu, pojscie z psem na spacer w drodze do domu rodziców, czekanie na męża aż wróci z pracy i tak codzinnie :p dzisiaj troche sprzatania bo jutro znajomi moi kochani przyjezdzaja na weekend :)

widze ze w nocy nie tylko ja spac nie moge :)
u mnie deszczowo na dworze az sie nie chce dzisiaj nic robic :/ eehhh miłego popołudnia zycze :)

Bozienka może Ci schodzi , stąd kaszel i chrypka
Borys niby osłuchowo czysty a też kaszle ... no i nie wiem czy iść z nim jeszcze raz czy poczekać aż mu samo przejdzie :dry:
Zaraz się wybieramy do prababci Boryska na obiad , jak tylko mój syn skończy budować dom :-D
Może na jakieś grzemarki skoczę :-)

reklama
mini czy ja wiem raczej mi chyba pomaga bo wczesniej jak niebralam nic to zaczelo mnie asz piec w klatce piersiowej tak jak by ;) a po wczorajszej szkanecce czosnku moglam kaszlnac i juz tak nieboli :) tylko ze mam chrypke i kaszle :(

Do góry