reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Tunia trzymam kciukasy za wizyte jutrzejszą
Dziewczyny Wy piszecie jak szalone
Anula fajnie,że wysterylizujesz kotkę, ładna jest bardzo ale za dużo jest bezdomnych kociąt nie potrzeba powoływać na świat następnych
Ponadto sterylka to mega wygoda dla właściciela i samego zwierzaka

Ja dziś byłam na zakupach nie łąziłam długo a mimo to kręgosłup mi chyba odpadł z bólu :(
Ale spotkało mnie coś przyjemnego:)
Stałam w kolejce a jakaś starsza babcia mnie przepuściła, powiedziała, proszę niech Pani idzie pierwsza, dużo zakupów Pani nie ma-oczywiście patrzyła sie na brzusio:)

Potem jak już czekałam aż facet przede mną zapłaci, jakiś pech dopadł cały supermarket i była chwilowa awaria wszystkich terminali więc Ci co zaczęli płacic kartą, zrobili mega korek
No i stałam sobie za tym facetem czekając aż ruszy się coś, a kasjerka do mnie mówi, niech sobie Pani idzie usiąśc tam na krzesełku, jak się ruszy to Pani dopiero podejdzie
Wiecie jaks ię cieszyłam w duchu z tego :) Niby nic a jednak się cieszyłam
No i jak widac ludzie widzą,że to brzusio ciążowy a nie tłuszczowy :)

Atomówka to musiało być miłe :tak: Mnie się raz zdarzyło w dziewiątym miesiącu jak ubrałam sobie spodnie ogrodniczki i rozpięłam kurtkę ....chłopak mi miejsce w autobusie ustąpił :-D

Lina- swietny pomysl z tym e- panienskim, to kiedy??:-D laski meldowac sie na kiedy mozemy sie umowic! aaaa moze byc jedno malutenkie Karmi- ątko?? bo ja nie przelkne Piccolo, chociaz mam w barku z urodzin siostrzenicy mi sie ostalo, ale to jest takie troche fujjjj
tunia- moze byc temat facetow na tym e-panienskim, co?;-):-D
trzymam kciukasy za jutro!

atomowka- super uczucie jak ludzie widza i zwracaja uwage na ciazowy brzuszek, a do tego jak sa mili i ustapia miejsca, to juz w ogole:-)

lastpetunia- do Zabrza powiadasz???hmmm szkoda, ze nie moge łazic, bo bysmy mogly sie gdzies w parku umowic na zapoznanie, chociaz nieeee, bo pogoda ma sie spitolic hmm szkoda:-(
gdzie masz sis, jesli mozna spytac? tzn. w ktorym rejonie naszego pieknego miasta;-)

dziewczyny ogladalyscie moze rozmowy w toku dzisiaj?????

kurde ja nie wiem o co caman, ale moje dziecko spi :szok::szok:

Mini- tez fajnie z tymi zakupami, tez bym cos z chetnoscia kupila, jesli okaze sie siurek to cos kupie na bank! a dobrze, ze mamy jeszcze zimowe wyprzedaze po drodze :-)

wlasnie Doris Ty rodzilas w marcu zdaje sie?? mowisz , ze cieplo bylo w szpitalu?
bo jak ja rodzilam 3 wrzesnia to byl taki upal, ze okna pootiwerane byly na porodowce i na sali gdzie sie lezalo z noworodkami, ale inaczej nie szlo, taki byl upal!

Tunia mi się pierwsza fryzurka bardziej podoba :) elegantsza :) może skromniejsza ale ja tak lubię :)

Ja jestem za poniedziałkiem lub wtorkiem :) w weekend większość dziewczyn zabiegana będzie a od środy to już przygotowania ślubne to nie ma co młodej głowy zawracać :D

Start godz 21:00 jak już dzieci grzecznie spać pójdą - a wtorek by był najlepszy dla tych co mają 1 komputer z Mężem jak ja :) LIGA MISTRZÓW będzie więc mój M przed tv :D

ajako ja sądzę ,że karmiątko a nawet lech free się pojawić może :D przynajmiej u mnie :D

I ja jestem za pierwsza fryzura i chyba wlasnie ta wybiore tez wole skromniejsza.
No to niech dziewczyny pisza czy im odpowiada wtorek jezeli tak to jestesmy umowione:)Z lechem, karmiatkiem, piccolo z tym kto co woli:)

noo tak tunia tylko zalezy jak dlugie masz wlosy, bo jak dlugie to ciezko bedzie je tak skromnie zwinac, chyba....nie wiem sama, nie znam sie, ale jak dla mnie tez pierwsza wygrywa!
dla mnie wtorek moze byc! i karmiatko malusie!

reklama
Do góry