Mata - to spory remont zaplanowaliście, oby zdążyć do marca
I tak zazdroszczę Wam, że macie co remontować. My chcemy kupić większe mieszkanie, ale najpierw musimy sprzedać to, które mamy, a mieszkania teraz ciężko się sprzedają.
niestety spory, a liczyłam, że w środku zrobimy wszystko co zostało w tym roku, a na wiosne tylko docieplimy z zewnątrz nasze ściany a tu lipa... może na jesieni się uda docieplić... My mamy malutkie mieszkanie ok. 40m), dwa pokoje, więc żaden wypas, ale najważniejsze, że nasze i bezczynszowe
a o większej powierzchni myslimy (domek) ale to jak wrócę kiedyś do pracy
póki co musimy nasze przestronne;-) mieszkanie uczynic bardziej funkcjonalnym...
co do pampersów my jedynek zuzyłysmy 2-3 opakowania (juz nie pamiętam na ile starczyło, ale szło czasem i po 10 pieluszek dziennie), potem chwilę 2 i dośc szybko na 3 juz bylismy i ich długo uzywałyśmy. Newborny mielismy pampesa, potem 2 tez, ale cenowo to dość drogo wychodziło, szczególnie jak pampersy kończyły się i nie było na nie promocji
potem wypróbowałam huggiesy z elastycznymi zapięciami (z nadrukami z kubusiem) i nam przypasowały. Troche też rosmanowskich z dream baby mielismy, ale wcale taniej jak huggiesy nie wycodziły a rossman na drugim końcu miasta i po porostu nie opłacało nam się ekstra jeździć ;-)
wiem, że wiele osób używa pieluszek dada - ale jak dla mnie sa za grube i po pampersach i huggiesach (które są cienkie i mięciutkie) ciągle miałam wrażenie, że dziecko ma pełna pieluchę
za to chusteczki z dady do dzisiaj kupujemy - sa tanie i dobre (ja nie wszystkie husteczki mogę miec, bo od niektórych zapaców boli mnie głowa...)