lastpetunia
Fanka BB :)
lastpetunia- do Zabrza powiadasz???hmmm szkoda, ze nie moge łazic, bo bysmy mogly sie gdzies w parku umowic na zapoznanie, chociaz nieeee, bo pogoda ma sie spitolic hmm szkoda:-(
gdzie masz sis, jesli mozna spytac? tzn. w ktorym rejonie naszego pieknego miasta;-)
szkoda kochana ze nie mozesz łazic bo tak jak piszesz mogłbysmy sie spotkac moja siostra mieszka obok placu krakowskiego,swietego floriana, koło miejskiego zakładu kąpielowego a dokładnie na karłowicza
ja to w sumie aż tak zabrza nie znam chociaz moja siostra juz tam mieszka z 15 lat, wiem gdzie jest plac wolnosci, plac teatralny, wszystkie hipermarkety dom muzyki i tanca, stadion i pare innych miejsc ale tak szczerze to ja bym sie bała wyjsc gdzies na miasto po 22 w zabrzu, jakos nie wiem tak dziwnie na tych ulicach, rózne typy sie czaja itp :/ nawet o 20 juz z psem nie wyjde bo się boję i zawsze wysyłam M albo szwagier idzie z naszym yorkiem i ich labradorem ))
I ja jestem za pierwsza fryzura i chyba wlasnie ta wybiore tez wole skromniejsza.
No to niech dziewczyny pisza czy im odpowiada wtorek jezeli tak to jestesmy umowioneZ lechem, karmiatkiem, piccolo z tym kto co woli
he he to ja też się piszę jeśli można na ten e-panienski he he a może jeszcze lepiej rozmowa konferencyjna na skype? hardcore by był ) to o której impreza sie zaczyna?
juz doczytałam wtorek start 21 ))))
mi również sie podoba fryzura pierwsza ale to własnie zalezy jaka masz długosc włosów, bo krótsze bedzie cieżko tak je spiąć.
Ostatnia edycja: