reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Co do usg, to dwa pierwsze mialam dopochwowo, ale pozniej (ok. 10-11 tydzien) juz przez brzuszek - lekarz raczej decyduje po wieku ciazy i faktycznie "tusza" moze tez tu byc czynnikiem, ja jestem dosc chuda, wiec jak sie klade to zadnego brzuszka nie ma :)

reklama
Tunia, wracając do tematu Twojego slubnego wizerunku, nie myslałaś o kolorowych butach do tej sukienki? np. głęboki fiolet lub szmaragd, myślę, że wyglądałabyś stylowo;) podsyłam jeszcze 2 bukiety, i już kończę z tematem kwiatów, bo mnie dziewczyny zlinczują;D
amelie4.jpg

Dziewczyny jak tam Wam minął dzień?? Ja dzisiaj miałam dzień głoda. Masakra jakas. o 5 rano obudził mnie głód, ale nie wstawałam bo już bym nie zasneła. Wstałam o 7 normalnie zjadłam duże sniadanie, w drodze do pracy banana. Póżniej duża drożdzówke, banana. następnie znowu poszłam do sklepu po drożdzówke, banana i jabłko. Zjadłam po czym nadal byłam głodna, a była raptem 11 godzina. Dopiero jak zjadłam 15 pierogów w pobliskim barze to zaspokoiłam głod. Masakra jakas heheh

Hehehe pinula :-D
Ja dalej mam zaburzone łaknienie.. Zjadłam dziś bułke z jajkiem i bekonem i nic pozatym :( Zrobiliśmy obiad, mąż zjadł a ja swoja porcje odstawiłam do lodówki i wciąż nie mam ochoty :(
A ogolnie dla lepszego samopoczucia zrobilismy sobie przemeblowanie pokoju, gruntowne sprzątanko juz wysiadłam pod koniec :D

A brzuch dziewczyny jak mi wywaliło.. 5 msc minimum. SZOK, szok i jeszcze raz szok! A od poczatku ciąży łąznie - 2,5 kg! Magia normalnie rośnięcia tego brzusia :-D

Tunia no to teraz masz problem na co sie zdecydować :-D a sukienka śliczna :tak:

Bozienka zostań z nami, bo nam z Tobą tez dobrze ;-) i chyba juz wiem skąd tajemnica Twojego ślicznego i sporego brzusia ;-)

Angel ale sie usmiałam z Twojej magii rośnięcia :-D:-D:-D

MaMicurina witaj :-)

a u mnie dziś dzien humorzasty na maxa... wszystko fruwało w domu, M się oberwało na odległość, dobrze, że szwagier dzisiaj nie przyjechał pomagac z płytkami, bo pewnie by też oberwał... Do tego córka wszystko na złośc robiła... Normalnie masakra... dobrze, że już wieczór, zaraz śmignę spać i jutro może wstnie dla mnie lepszy dzien, bo tego mam juz dość...

Amandla te bukiety są rewelacyjne i faktycznie na tę porę roku tym bardziej zachwycają barwami
ja też się pochwalę swoim - miałam z różowych goździków i kremowych różZobacz załącznik 390977
tyle, że ja nie zamawiałam w kwiaciarni, bo jak się dowiedziałam jaka będzie cena kwiatów i bukietu w ogóle to kupiłam sobie kwiaty na giełdzie i koleżanka zrobiła bukiety

Kolejny dzionek minął na kanapie, mnie też brzuch boli dołem ale lekarz powiedział mi, że u mnie to normalne (o mam tak cały czas); jednak dzisiaj miałam lekkie plamienie i zastanawiam się, czy to moze mieć związek z cytologią pobraną w poniedziałek... już sama nie wiem co o tym myśleć, plamienie minęło więc czekam do jutra czy się nie powtórzy

reklama
Pelerandra, dzisiaj zakupiłam październikowe M jak mama i tam jest artykuł o plamieniach i krwawieniach w ciąży, i bardzo czesto po cytologii zdarza sie plamienie, podobno to norma, życzę Ci by się nie powtórzyło:)

Do góry