reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

tak, wiem - być cierpliwym i spodziewać się plamień co jakiś czas, bo innego sposobu nie ma (chyba że usunięcie dziada, co się bardzo rzadko zdarza w czasie ciąży)
Ale przynajmniej kupię sobie jutro tę gazetkę, to poczytam na ten temat, dla spokojności ;-)

reklama
ale mnie czeka dzień sprzątania ... Lenia mam strasznego , chyba muszę powtórzyć badanie krwi bo ostatnio mam wrażenie że słaba jestem strasznie , i duuużo szybciej się męczę ;-)

Pinula
mnie też opanował żarłacz :-D Jem bez opamiętania , i niestety nie mam nadal ochoty na zdrowe jedzonko . No jedynie owoce mi wchodzą jakoś . Nie wyobrażam sobie jakbym chodziła do pracy i miała jedną przerwę śniadaniową ;-)

Mata
jak dziś nastroje ?? Lepiej czy nadal nerwowo ??

Postanowiłam zrezygnować z prywatnych usług ginekologa , i zostać przy państwowym . Może nie jestem tak na 100 % zadowolona z państwowej lekarki ,ale teraz od 20 tyg mam być co tydzień u położnej a po 30 tyg dwa razy w tygodniu więc zawsze to jakaś dodatkowa opieka ... No i w razie czego zawsze mogę podejść prywatnie ;-)

witam

ja po śniadanku
zaraz zabieram się za porządki i pranie będę robić,niestety w rękach:-(
oj biedne moje ręce będą,ale muszę bo się już nazbierało

mam dosc od 7 rano awantura :( ehhh i jak ja mam byc zdrowa jak wiecznie zdenerwowana :( jak ma byc malenstwo zdrowe :( bozeee za jakie grzechy :( jeden dzien szczescia kolejny miesiac smutku zlosci i przygnebienia :( MASAKRA DOSLOWNIE :(

Witam z rana :-)

Perelandra ma nadzieje, że plamienie juz przechodzi - tak jak dziewczyny pisza gorzej jakby było krwawienie i np. do tego bóle/skurcze - a w Twoim przypadku z tym polipem, to racej nie ma co się zamartwiać :tak: a na nastepne wizycie spytaj się lekarza czy jest możliwośc skontaktowania się z nim jakby cos Ciebie zaniepokoiło (bo nie ze wszystkim od razu trzeba przecież lecieć na izbę przyjęc), że ufasz mu itd. Jak poczuje się połechtany po zawodowym ego, to może podzieli się telefonem ;-)

Miska współczuje dzisiejszego prania - ja wczoraj trochę rzeczy musiałam przeprać w rękach (na podłodze w misce, bo łazienki na razie praktycznie nie ma) to myslałam, że padnę, a co dopiero całe pranie :baffled:

Bozienka tulaski! Teraz meliske i do łóżka zrelaksowac się :tak:

Mini ja tez mam zamiar co nieco bałagan ogarnąć, ale w trakcie remontu to motywacji zero, bo zaraz będzie tak samo... Dziś już mniej nerwowo, a wczoraj to M potulny z pracy przyjechał :szok: no i dobrze...

Dobrusia znowu w nocy niespokojnie spała i praktycznie całą noc u niej spędziłam. Wstała z nowymi sladami po ukąszeniach - juz nie wiem czy to komary, czy jakis robal u niej w łóżku siedzi... ale jak nic cos ją kąsa, bo czerwone plamki ma tylko na twarzy, dole nóżek i brzuchu i plecach,a le tak gdzie jej piżamka się podwija... będe musiała poprzesuwac jej rzeczy w pokoju - może na cos trafię... W oknach mamy wszędzie moskitiery, jedynie w łazience jeszcze nie i to z niej wszystkie robale wyłażą:crazy:

reklama
Do góry