reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Co do usg, to dwa pierwsze mialam dopochwowo, ale pozniej (ok. 10-11 tydzien) juz przez brzuszek - lekarz raczej decyduje po wieku ciazy i faktycznie "tusza" moze tez tu byc czynnikiem, ja jestem dosc chuda, wiec jak sie klade to zadnego brzuszka nie ma :)

reklama
Tunia, wracając do tematu Twojego slubnego wizerunku, nie myslałaś o kolorowych butach do tej sukienki? np. głęboki fiolet lub szmaragd, myślę, że wyglądałabyś stylowo;) podsyłam jeszcze 2 bukiety, i już kończę z tematem kwiatów, bo mnie dziewczyny zlinczują;D
amelie4.jpg

Dziewczyny jak tam Wam minął dzień?? Ja dzisiaj miałam dzień głoda. Masakra jakas. o 5 rano obudził mnie głód, ale nie wstawałam bo już bym nie zasneła. Wstałam o 7 normalnie zjadłam duże sniadanie, w drodze do pracy banana. Póżniej duża drożdzówke, banana. następnie znowu poszłam do sklepu po drożdzówke, banana i jabłko. Zjadłam po czym nadal byłam głodna, a była raptem 11 godzina. Dopiero jak zjadłam 15 pierogów w pobliskim barze to zaspokoiłam głod. Masakra jakas heheh

Hehehe pinula :-D
Ja dalej mam zaburzone łaknienie.. Zjadłam dziś bułke z jajkiem i bekonem i nic pozatym :( Zrobiliśmy obiad, mąż zjadł a ja swoja porcje odstawiłam do lodówki i wciąż nie mam ochoty :(
A ogolnie dla lepszego samopoczucia zrobilismy sobie przemeblowanie pokoju, gruntowne sprzątanko juz wysiadłam pod koniec :D

A brzuch dziewczyny jak mi wywaliło.. 5 msc minimum. SZOK, szok i jeszcze raz szok! A od poczatku ciąży łąznie - 2,5 kg! Magia normalnie rośnięcia tego brzusia :-D

Tunia no to teraz masz problem na co sie zdecydować :-D a sukienka śliczna :tak:

Bozienka zostań z nami, bo nam z Tobą tez dobrze ;-) i chyba juz wiem skąd tajemnica Twojego ślicznego i sporego brzusia ;-)

Angel ale sie usmiałam z Twojej magii rośnięcia :-D:-D:-D

MaMicurina witaj :-)

a u mnie dziś dzien humorzasty na maxa... wszystko fruwało w domu, M się oberwało na odległość, dobrze, że szwagier dzisiaj nie przyjechał pomagac z płytkami, bo pewnie by też oberwał... Do tego córka wszystko na złośc robiła... Normalnie masakra... dobrze, że już wieczór, zaraz śmignę spać i jutro może wstnie dla mnie lepszy dzien, bo tego mam juz dość...

Amandla te bukiety są rewelacyjne i faktycznie na tę porę roku tym bardziej zachwycają barwami
ja też się pochwalę swoim - miałam z różowych goździków i kremowych różZobacz załącznik 390977
tyle, że ja nie zamawiałam w kwiaciarni, bo jak się dowiedziałam jaka będzie cena kwiatów i bukietu w ogóle to kupiłam sobie kwiaty na giełdzie i koleżanka zrobiła bukiety

Kolejny dzionek minął na kanapie, mnie też brzuch boli dołem ale lekarz powiedział mi, że u mnie to normalne (o mam tak cały czas); jednak dzisiaj miałam lekkie plamienie i zastanawiam się, czy to moze mieć związek z cytologią pobraną w poniedziałek... już sama nie wiem co o tym myśleć, plamienie minęło więc czekam do jutra czy się nie powtórzy

reklama
Pelerandra, dzisiaj zakupiłam październikowe M jak mama i tam jest artykuł o plamieniach i krwawieniach w ciąży, i bardzo czesto po cytologii zdarza sie plamienie, podobno to norma, życzę Ci by się nie powtórzyło:)

Do góry