reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
MaMicurina witaj , rzeczywiście skomplikowany nick;D
Bozienka, super,że wszystko okej, ja kolejne usg mam dopiero za miesiąc, już się nie mogę doczekać, bo wtedy poznamy płeć:D i ani się waż stąd zmykac do lutówek;D

Tunia, odnośnie kwiatów, wkleiłam fotki na poprzedniej stronie:)
widzę, że mieszkamy niedaleko siebie, bo ja jestem w Lublina;)

Amandla widziałam podoba mi sie bardzo ten motyw jesieni:)
A Twój bukiet też był cudny typowo wiosenny, sliczny :)
No to jakies 80 pare km mieszkamy od siebie :)

MaMicurina, genetyczne wygląda tak samo jak normalne, tylko lekarz sprawdza przezierność karku, kości nosa, długośc kości udowej, wygląd mózgu i takie tam, ale nie wiem czy nie za wcześnie się wybierasz na to USG, bo ja byłam w 11 tyg i 4 dniu i lekarz powiedział, że to jest tak najwcześniejszy możliwy termin, żeby takie usg robić by było wiarygodne. Czy lekarz Ci zalecił iśc właśnie teraz na usg?

niewybieam sie hehehe najwyzej sila mnie wyrzucicie ;) ginka co prawda nieskomentowala tego 19.02 jedyne ze maluka niejest taka malutka ehhh slicznosci doslownie zakochalam sie hehe ;)

MaMicurina, genetyczne wygląda tak samo jak normalne, tylko lekarz sprawdza przezierność karku, kości nosa, długośc kości udowej, wygląd mózgu i takie tam, ale nie wiem czy nie za wcześnie się wybierasz na to USG, bo ja byłam w 11 tyg i 4 dniu i lekarz powiedział, że to jest tak najwcześniejszy możliwy termin, żeby takie usg robić by było wiarygodne. Czy lekarz Ci zalecił iśc właśnie teraz na usg?
nie nie...na genetyczne za 2 tyg

aaaa no to luzik:D myślałam , że już teraz się wybierasz:)
Tunia, ja osobiście, jesli bym miała brać ślub jesienią wybrałabym wiązankę w ognistych kolorach, z liśćmi dębu , jarzębiną, taką typowo jesienno-sezonową, w kolorze płomiennej czerwieni, pomarańczy i bakłażana, ale ja generalnie jestem zwolenniczką sezonowych klimatów, zwłaszcza sezonowego jedzenia:D

To jest niezły pomysł, zawsze mozna byc orginalnym:)
Ja bym bardzo chciala zeby bylo widac ten bukiet, wiec pewnie postawie na cos jaskrawego rzucajacego sie w oczy :)

reklama
Do góry