reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

No właśnie broń mnie boże bym tu miała zostać do rozwiązania :no:
Dlatego wsponiaana kawalerke bedziemy szukac za jakis czas ( zazwyczaj chca za dwa tygodnie jak nie miesiac z gory + tyle samo depozytu :confused2: to sobie pomnóżcie ok 170 funtow razy kilka naraz dac :confused2: ) ..
No ale teraz mezo dostal ta nowa prace, na umowie ma super stanowisko ( ttaj liczy sie doswiadczenie na danym stanowisku ) wiec chce przebebnic minimum rok w tej robocie a wtedy gdzies uciec w UK ..

Spać? Ja znowu mam czekania do 1 na powrot meza ( wczesniej nie ma mowy bym zasnela, dla mnie kazdy jego powrot z roboty to stres ehh) i wtedy zobaczymy..

Ej no co wy ja bez mojego Miska nie zasne :-D On ma tak twardy sen, ze go atomowka nie ruszy. A ja uwielbiam sie ciskac do jego plecow, tarmosic , tulic przed snem. No i spac z noga przerzucona przez niego :-D

reklama
No i czemu on spi w tym salonie powariowali te nasze chlopy:)A niech sobie spia gdzie chca, pozniej zechca wrocic i nie bedzie tak dobrze o nie:)

przyzwyczaja się - potem, jak sie maluch urodzi, nawet wielkie łózko w sypialni robi się za małe :-p:-D

Angel no to niezły horrorek masz w domu... a nie szukacie juz czegoś? Przecież w takiej atmosferze to ciężko spokojnie ciąże znieść ;-)

widze, ze wszystkie dzis humorzaste, ja tez od rana chodze i warcze na wszystich na okolo...

Angel- niezazdrosze mieszkania, pamietam jak my mieszkalismy w mieszkaniu w dwie pary i bylo ciezko... wytrzymalismy rok i przysieglam sobie nigdy wiecej ! choc wiem ze w L to ciezko samemu utrzymac chate....

ja spadam zrobic sobie male spa... prysznic, manicure, pedicure itp. a potem ulituje sie nad ksiazka ktora mi cos slabo wchodzi i nie moge jej cos dokonczyc ... wiec zegnam sie do jutra dziewczyny ;-)spokojnej nocy zycze :)

ja tez bym chciała w lutym urodzic w moje urodziny 27.02 :))) ładny bym miała prezent :)) ale trzeba bedzie czekac do marca tak jak przystało :) my z mezem dojechalismy do wawy do znajomych, droga strasznie mnie wymeczyła 230km :( jeszcze na wybojach mnie mdliło :(( ale juz jestesmy na miejscu i weszłam na chwile zobaczyc co sie u was dzieje :) nie piszcie duzo zebym mogla nadrobic :) dobranoc mamuśki, kolorowych i spokojnych snów!

Angel ale masz dom wariatów :-D. A pory spania jak nietoperz :-):-D:-D:-D

Kamila i jak spa ?? Mąż Cię poznał ??;-)

Ajako
ja to bym czasami chętnie mojego na kanapę wysłała :-D
A co do siusiania, to mali chłopcy mogą na siedząco :cool2: . Zresztą duzi też mogą :-)
Mój od niedawna dopiero siusia na stojąco do kibelka mimo że wolała bym ze względów estetyczno - higienicznych żeby tak nie robił :growl::growl:

Mata a Dobrusia śpi w ciągu dnia ?? Mój skowronek też wstaje o szóstej bez budzika a potem zasypia około 21-ej . A jak śpi w dzień to i po 22giej mu się zdarzy :happy2:

Mini Dobrusia nie sypia w dzień odkąd skończyła 2 lata i 2 miesiące. Czasem jak chora albo bardzo wymęczona to padnie, ale to rzadkość :sorry2: a tak motorek w pupie i dokazuje ;-)

Jakos nocka bez bólu zęba minęła, małą dała pospać do 7 - normalnie się wyspałam ;-)

M zaraz rusza na zakupy, bo klej do płytek się skończył. Została jedna cała ściana (ale malutka), 3 zabudowy rur i skończyć górę. Potem podłoga i jedziemy z fugami. Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia będzie po wszystkim, bo mam dosyć remontu.

witam

ale szalejecie z pisaniem :szok: nie wiem czy dam radę Was doczytać,bo zajęta troszkę jestem,cały czas spacer do miasta bo z papierami śmigam,a to tego brak a o tamtego i wiecznie coś,w poniedziałek znowu spacer,mam nadzieję że już załatwię wszystko

dzisiaj tez na miasto małe zakupy zrobić trzeba wykorzystać okazję ,że mąż w domku jest

Życzę miłej soboty:-)

reklama
Hej,
wrocilam wczoraj z podrozy słuzbowo-integracyjnej, ogolnie fajnie bylismy na mazurach tylko wiecie jak cale towarzystwo po 22 zaczyna impreze i picie i tance to ceizarowce tak troszke wtedy juz robi sie mniej wesolo bo jedyna trzezwa w towarzystwie juz nie bawi sie tak swietnie wsrod malo smiesznych zartow ktore pilanych ciesza :) wiadomo wiec zmylam sie do pokoju po polnocy ale ogolnie i tak bylo sympatycznie.
mniwe tez strasznie boli kregosłup - na dole - nie moge sobie miejsca znalezc, jak siedziec jak lezec... chetnie poszlabym na zwolnienie ale we wrzesniu bedzie mase roboty i nie chce tak dziewczyn zaostwiac ale w pazdzierniku juz sobie pojde chociaz na 2 tygodnie!
M pojechal juz do pracy juz mam dosyc tych jego pilnych nieposdziewanych naglych wyjsc... przeciez sobota tez mu sie nalezy tym bardziej ze mnie nie bylo teraz 2 dni... no ale coz... pogoda dzis kiepska wiec raczej nie zawojujemy zbyt wiele na zewnatrz... no nic laseczi ide ogarnac dom szybko to jak M, wroci to juz bedziemy woli i cali dla siebie :)
milego dnia moje panie

Do góry