reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Byłam u lekarza przepisał mi syropek, jakies proszki do ssana, witaminę C i maśc do smarowania. Jak się nie polepszy to w poniedziałek mam iśc do lekarza bo antybiotyk ( podobno teraz jest już dostępny bardzo łagodny antybiotyk dla kobiet w ciąży) Ale nawet jak się będę nadal tak czuła to raczej nie zgodzę sie na ten antybiotyk
Zwolnienie dostałam do nastepnej środy:) Bardzo mnie to ucieszyło bo byłam pewna,że pewnie do końca tygodnia tylko dostanę
Zadzwoniłam do pracy z info,że mnie nie będzie przez tydzień a moja szefowa powiedziała tylko jedno zdanie " no to zajebiście" . Pfff wkurzyła mnie, teraz dzidzia jest dla mnie ważna, a nie kierowniczka i jej złe humorki że pracownik jest chory

Perelandara wiem,że na tym starym wątku pisałaś tą recepturę ale nie pamietam jej
Mogłabyś jeszcze raz tez przepis z czosnku podac?

P.S jUTRO usg JUPI :):):)

Angel wy tam w londynie macie polskiego gina, zawsze dla pewnosci mozesz do niego sie udac, ja tutaj im nie wierze, za duzo rzeczy mi tu spaprali juz....

Nooo napewno ale finansowo to już nie jest takie proste ;) Tez jego mozliwosci w prywatnym gabinecie sa ograniczone..
Teraz mam za tydzien scan i te wszystkie badania to juz poczekam..

witam a co tu taa cisza ?? jeszcze spicie ?? ehhh niemoglam dzisiaj spac cochwilke ie budzilam ciezka ta noc btla i oczywiscie teraz niewyspana :( trzymam kciuki za dzisiejsze usg ja mam naszczescie zatydzien juz :D:D:D:D:D:D:

witam a co tu taa cisza ?? jeszcze spicie ?? ehhh niemoglam dzisiaj spac cochwilke ie budzilam ciezka ta noc btla i oczywiscie teraz niewyspana :( trzymam kciuki za dzisiejsze usg ja mam naszczescie zatydzien juz :D:D:D:D:D:D:

ja tez nie umialam spac ;[ bo wieczorem mialam sluz podczas podcierania a wczesniej juz z 6 tygodni go nie widzialam is ie zastanwial,am co moe byc tego przyczyna raz ze to normlane dwa ze wczoraj sie gimnastykowalam mierzac buty wiec moze dlatego -zobacze jak dzis bedzie.

atomowka -jak ja powiedzialam o ciazy i L4 to kierowniczka powiedziaa "no to grastulacje. Olka (szefowa) sie wk**wi"

reklama
Witajcie!

Atomówka mam nadzieję, że leki pomogą :tak: i super, że masz zwolnienie, wykurujesz się porządnie. A szefowa to olej, ciekawe czy ona jak chora to chodzi ciągle do pracy:dry:

Trzymam kciuki za Wasze wizyty i usg, ja mam dopiero 13 we wtorek... miałam mieć w tym tyg. ale gin urlop wziął:dry:

Mała dziś w podskokach poleciała, ledwo ją przebrałam to już znikneła na sali, nawet buziaka mi nie dała :sorry2: a ja juz układam plan na najbliższe 4 wolne godziny w domu...

Do góry