reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

a ja swojego wyszkolilam tak ze jak tylko go wnocy szturchnelam to odrazu jak nakrecony wstawal i robil jesc nawet jak niepoto go budzilam hahah ale wczesniej musialam kopac po zebrach nogach zeby wstal ;) ale sie nauczyl :)

reklama
nie załatwiłam dzisiaj wszystkiego bo deszcz nas złapał i trzeba było wracać do domu,więc jutro znowu spacer będzie
oj mój też ma twardy sen,nic go nie ruszy,kładzie głowę do poduszki i zasypia,też bym tak chciała,ale mój sen jest marny bo budzę sie bardzo często w nocy,jak uda mi sie przysnąć,to trzeba wstawać bo mała wstanie i dzieci do szkoły wyprawić

a ja swojego wyszkolilam tak ze jak tylko go wnocy szturchnelam to odrazu jak nakrecony wstawal i robil jesc nawet jak niepoto go budzilam hahah ale wczesniej musialam kopac po zebrach nogach zeby wstal ;) ale sie nauczyl :)

U nas to nie przeszło, bo M by musiał z moim cyckiem maszerować:-D - karmiłam małą do 21 miesiąca;-)

Wygląda na to Dziewczyny, że należy popracować nad wyrobieniem odruchów ;-)
poza tym mój nie musi karmić w nocy, wystarczy, że będzie przewijał, nosił i uspokajał i przynosił mi do karmienia :-D

Mata czyli wniosek jest jeden - muszę wyciąć M migdałki :D heheh w nocy za nożyk wezmę rach ciach i po krzyku :)

kamilaedi witam :) i życzę powodzenia na najbliższe 27 tygodni :) oby były dla nas wszystkich szczęśliwe :)

Dziewczyny czy którejś z Was mówili czym może grozić krwiak? ja mam 3 na 2,5 cm krwiaka i mój lekarz powiedział, że mam się nie martwić i oszczędzać, ale na dobrą sprawę nie zapytałam się czym on grozi - byłam tak podekscytowana tym , że z Maluszkiem wsio ok, że dopiero dziś zaczęłam o tym myśleć...

ja na temat krwiaka nie wypowiem sie
a ja tak siedzę i zastanawiam sie nad tym moim łożyskiem i nie wiem co i jak bo gin zakazała tylko przytulania i nic więcej...przecież oszaleję do następnej wizyty,to dopiero za 4 tygodnie

kamilaedi witaj :)
Bardzo mi przykro to bardzo smutne ze az dwa razy sie nie udalo:(
To moja pierwsza ciaza i strasznie sie boje, denerwuje moze nawet nie swiadomie i tak jak mi tutaj dziewczyny mowily przez to nie moge spac. ciesze sie ze z naszymi maluszkami wszystko wporzatku oby tak dalej:)

reklama
Mata czyli wniosek jest jeden - muszę wyciąć M migdałki :D heheh w nocy za nożyk wezmę rach ciach i po krzyku :)

kamilaedi witam :) i życzę powodzenia na najbliższe 27 tygodni :) oby były dla nas wszystkich szczęśliwe :)

Dziewczyny czy którejś z Was mówili czym może grozić krwiak? ja mam 3 na 2,5 cm krwiaka i mój lekarz powiedział, że mam się nie martwić i oszczędzać, ale na dobrą sprawę nie zapytałam się czym on grozi - byłam tak podekscytowana tym , że z Maluszkiem wsio ok, że dopiero dziś zaczęłam o tym myśleć...

No po tej mojej panice i dodatkowym scanie tez wyszlo, ze "mam tam krew" ale poza pecherzem płodowym wiec jest ok i sie nie martwic. Wnioskuje, ze ta krew to wlasnie jakis krwiak skoro tez wspominala, ze moze byc wchloniety przez macice. Zapewniala, ze to nic groznego..dlatego leze i odpoczywam i mam nadzieje, ze za tydzien uslysze tylko dobre wiesci :)

Do góry