Bozienka24
Fanka BB :)
a ja swojego wyszkolilam tak ze jak tylko go wnocy szturchnelam to odrazu jak nakrecony wstawal i robil jesc nawet jak niepoto go budzilam hahah ale wczesniej musialam kopac po zebrach nogach zeby wstal ale sie nauczyl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja swojego wyszkolilam tak ze jak tylko go wnocy szturchnelam to odrazu jak nakrecony wstawal i robil jesc nawet jak niepoto go budzilam hahah ale wczesniej musialam kopac po zebrach nogach zeby wstal ale sie nauczyl
Mata czyli wniosek jest jeden - muszę wyciąć M migdałki heheh w nocy za nożyk wezmę rach ciach i po krzyku
kamilaedi witam i życzę powodzenia na najbliższe 27 tygodni oby były dla nas wszystkich szczęśliwe
Dziewczyny czy którejś z Was mówili czym może grozić krwiak? ja mam 3 na 2,5 cm krwiaka i mój lekarz powiedział, że mam się nie martwić i oszczędzać, ale na dobrą sprawę nie zapytałam się czym on grozi - byłam tak podekscytowana tym , że z Maluszkiem wsio ok, że dopiero dziś zaczęłam o tym myśleć...