reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dziendobry wszystkim :-)
wstyd sie przyznac ale wlasnie sie obudzilam :) widze, ze niektore dziewczyny spac nie moga, ja za to przeciwnie moglabym tylko spac spac i spac....

Co sluzu to tez mam - bialy, moze nie codziennie ale dosc czesto

mata-kow, _lina : Ja pomiedorowke z ryzem to tak samo naokraglo bym mogla, nic innego mogloby nie istniec.... ale domownicy sie buntuja jak zazesto robie....

reklama
Cześć
Widzę że katar dopadł część z Was ;-). Mój Borys też przyszedł z przedszkola zaziębiony :wściekła/y::wściekła/y:. Jestem zła bo tylko pięć dni chodził . Dziś go nie posyłałam , kurujemy się do niedzieli a potem się zobaczy ...
Mnie puki co omija ale boję się że się zarażę ( choć ja spadek immunologiczny mam w styczniu :-D)

Kamila witaj . Niezłe masz spanie :-):tak:

Atomówka tak długi katar jest niebezpieczny . Ja nie jestem zwolennikiem antybiotyków ale czasami są konieczne . Ten katar może Ci przejść na zatoki , albo ucho i wtedy dopiero będziesz mieć pozamiatane .
Kuruj się więc i wygrzewaj brzusio pod kołderką :-)

Ostatnia edycja:
a mnie głowa coś tli znowu spada mi ciśnienie,ta pogoda jest okropna,słońce świeciło do południa teraz deszcz pada

miska ja dziś nie wytrzymałam i wzięłam Apap . Wiem że w pierwszym trymestrze się nie powinno ale w sumie to już końcówka to może nie zaszkodzi

mnie wczoraj dopadł okrutny ból głowy. Dziad utrzymał się jakieś 6 godzin, ale dzielnie zniosłam to bez leku. W sumie i tak na taki ból głowy te słabe tabletki nigdy na mnie nie działały. Nagła zmiana pogody, trzy godziny w szpitalu (badania prenatalne), pobudka o 6 , nieprzespana noc - glowa miala prawo pękać , niech jej będzie.

Pozdrawiam Brzuszatki.

moja gin mówiła,że kawka nie zaszkodzi na pewno,lepsze to od leków,ja biorę paracetamol bo bezpieczny,apap też więc jak czasami się weźmie to nic nie będzie na pewno

a jak mnie złapie to 4 dni trzyma,więc nie do wytrzymania i czas na lek wtedy

A ja sobie strzelilam meliske:)
I jestem na cakiem innym swiecie:)Ide zaraz spac:)Dziewczynki ten sluz to kazda z nas chyba ma. jak sie dzisiaj czujecie?Bo u mnie pogoda jest okropna i chyba tez dlatego tak zle sie czuje jest okropnie zimno!

Ja mam raczej migrenowe bóle głowy . Czasami od niskiego ciśnienia i wtedy po kawie przechodzi a czasami chyba od hormonów ( bo zazwyczaj na owulację i na okres ) i wtedy kawa , czekolada jeszcze bardziej nasilają ten ból .
zazwyczaj muszę wziąć ze dwa ibupromy , ale dziś paracetamol mi pomógł :tak:

I ostatnio mi się słabo robi , dziś np w autobusie . Padał deszcz więc wszystkie okna były pozamykane , tak mi się nogi ugięły że musiałam przycupnąć :baffled:

reklama
dla mnie słodkie nie wchodzi

ja też mam bóle migrenowe,ale jak złapie to bez tabletki sie nie obejdzie i wtedy strasznie cisnienie mocno spada,bo mam takie normalne 120/80 a spada do 90/50 także różnica jest okropna,a pogoda to wszystko nasila na pewno

Ostatnia edycja:
Do góry