pinula30
Fanka BB :)
Witam. Ja sie zbieram do pracy powoli, dzis dyżur do 18. Nie mam ostatnio natchnienia na pisanie tutaj. Podczytuje was żeby wiedziec co sie dzieje ale nie \kupiam sie na tym zbytnio więc nie wiele zapamiętuje. Napisac mi sie nie chce totalnie nic. Nawet komputera nie chce mi sie otwierac. Znajduje sobie inne zajęcia, albo po prostu leżakuje. Czuje się dobrze, ciążowych dolegliwości brak totalnie, brzuch nie rośnie, chudne Dziwna sprawa. Idę się zbiera do pracy. mam znowu dwie opryszki na wardze tyle co jedna wyleczyłam po prostu jestem załamana. Warge mam spuchniętą do tego plastra nie mam jak nakleic bo sie odkleja bo ta opryszka tak blisko wnętrza ust. Martwi mnie to żebym jej nie przeniosła do środka
Ide się zbierac, musze sobie oko mocniej pomalowac zeby pacjenci zwracali uwage na moje oczy a nie na wielką warge
Zastanawiam sie co sie dzieje z Krewetką. odkąd ma psa wogóle sie nie odzywa, mam nadzieje że u niej wszystko dobrze...
edit zaczynam dzis 16 tydzien. coraz bliżej do tego że zacznę czuc ruchy maluszka
Ide się zbierac, musze sobie oko mocniej pomalowac zeby pacjenci zwracali uwage na moje oczy a nie na wielką warge
Zastanawiam sie co sie dzieje z Krewetką. odkąd ma psa wogóle sie nie odzywa, mam nadzieje że u niej wszystko dobrze...
edit zaczynam dzis 16 tydzien. coraz bliżej do tego że zacznę czuc ruchy maluszka