Bozienka24
Fanka BB :)
atomowka masz racje zdrowie najwazniejsze odpoczywaj jak najwiecej i maszeruj do lekarza po jakies tabletki trzymam kciuki zeby bylo wszytsko dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedys bezrobotni nie mieli zaislku chyba ze wynagrodzenie meza podzielone na 2 osoby czy iles tam domownikow nie przekracza 425 złotych na osobe jesli nie przekracza to wtedy mops daje pomoc.a orietuje sie ktos jak jest z jakimis zasilkami dla bezrobotnego??
ja nie mogę spać ale zawsze miałam problemy ze snem. Ogólnie śpię bardzo lekko i "jak mucha piernie" to ja słyszę. A teraz jeszcze mam dodatkowo chorą córcię, więc w nocy pobudki nie przewidziane są...Witam dziewczynki
Czy któras z Was tez ma problem ze spaniem?
No tej nocy to chyba spalam z dwie godziny tylko