reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam kasiurek sprawdze ci puzniej niechce mi sie isc do kuchni ;) ale tabletki sa rozowe ;) dosc slodkie ;) to jak ci kazal to bierz brzuszek sie niebedzie stawial i niebedzie bolal

reklama
Hej marcówki!

Ja właśnie odprowadziłam córkę do przedszkola i miejsca nie mogę sobie znaleźć. Mała z taka radością szła, potem oprowadziłam ją wszędzie, przyszły koleżanki, które zna z klubu malucha i poleciała do zabawek.

Muszę się czymś zająć bo oszaleję... zaraz rozkładam deskę i będę prasować :sorry2: dobrze, że nie czuję już żadnych dolegliwości ciążowych, więc mogę działać ;-)

Hej dziewczyny :)
Ivi chyba moim dietetykiem powinnaś zostać :) zadziałało - dziękuje za pomoc :)
Ja już mimo zw lek od rana pracuje w domku ;/ dosłownie nerwy mnie łapią bo wszystkich dokumentów pod łapką nie mam i ciężko co chwilę dzwonić i dopytywać o dokładne dane faktur ;/;/
Chyba zaraz rzucę to wszystko i zabiorę się za książeczkę, która właśnie przyszła :) zamówiłam sobie kojec - poduszkę :) powinna dziś się pojawić - mam nadzieję, że czeka mnie pierwsza, przespana noc od kilku tygodni :)

Mata - fajnie, ze córcia ma już koleżanki. Niestety Emilka poszła do przedszkola w innej dzielnicy, więc nie ma znajomych twarzy, ale i tak jej się podoba. Na pewno jakieś przyjaźnie wywiążą się później. Ja to jestem dumna z mojej, że tak dzielnie chodzi i nie ma problemu.

Mi dolegliwości ciążowe tez minęły :)

witam marcóweczki

ja troszkę ogarnęłam w kuchni bo wczoraj nie miałam siły na nic po tym zebraniu w szkole

dzisiaj znowu biegania mam,może do końca tygodnia załatwię wszystko
trochę brzuch mnie pobolewa,takie szczypanie mam,ale jakoś daję radę wczoraj mówiłam o tym mojej gin ale nic na to nie powiedziała
niestety mam nerwowy tydzień i wiadomo że wpływa to na moje samopoczucie ale na razie nie obejdzie się bez nerwów

Mata,Doris super że dziewczynki chcą chętnie zostawać w przedszkolu

hej dziewczynki pozdrawiam was z Elbląga :) dzis pogoda tu niezabyt dopisuje, mialam isc z mamą na zakupy ale jakas mzawka od rana za oknem brrr nie chce się wychodzic z psem nawet :(

ale was tu ciężko nadgonic dobrze że udaje mi sie czasem wbic tu do internetu :) a już się trochę tu działo, na szczęście cieszę się że dzidzie mają się dobrze, trzeba uważać mimo, że prawie każda z nas wkroczyła w ten magiczny II trymestr,
dla mnie ciąża to jednak będzie stres aż do momentu porodu, później dalej będzie obawa już ale o dziecko żeby było zdrowe, ale to już chyba normalne u każdej matki pozniej że boi się o własne dziecko na każdym etapie jego zycia

reklama
tardyferon for biore bralam w szpitalu to samo ehhh oby wytrzymac do 15 jeszcze mam tabletki dopochwowe i bozee jak sie zemnie leje po tych tabletkach masakra jakas

Do góry