reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
tunia uroki ciazy ja zasypiam od p[oczatku jak dziecko ale w 1 ciazy tez niemoglam spac minie (tylko niewiadomo kiedy )
Bozienka24
no wiesz wkraczasz w 2 trymestr wiec wszytsko sie teraz zmienia
Kasiurek1983
Witam dziewczynki
Czy któras z Was tez ma problem ze spaniem?
No tej nocy to chyba spalam z dwie godziny tylko
Ja na poczatku tez spalam jak dziecko , a teraz nie wiem co mi sie porobilo
polecam melise - ona uspokaja a ty mozesz nawet nie wiedziec ale sie denerwujesz o dziecko czy cos i tka sie to przedstawia ja pije melke juz jakis czas i od razu lepiej nie mam takiego przeskoku ze np budzilam sie od 3 do 5 nie spalam potem o 8 syn mnie budzil teraz przesypiam prawie cala noc- nie liczac przystanku sikanie;p
Kasiurek1983
nie ma za co ;] u mnie pomaga a jest ziolo wiec mozna brac wiadomo w malych ilosciach w sensie 2 herbatki na dzien anie 20 czy cos ;] hihi lepsze niz jakies leki uspokojajace otepiajace- ja w pierwszej ciazy bralam relanium tak schizowalam i powiem ze relanium to nie to !!!!! za mocne a bralam najslabsze po 5 minutach od zarzycia nie wiedzialam co sie ze mna dzieje !Właśnie ja mam takie przeskoki. Obudze sie i czuje jak bym przespala cala noc A o 7 rano jestem nie przytomna Sprobuje z ta meliska dziekuje Kasiurek
A ja dziś nie poszłam do pracy
Od ponad msc chodzę zakatarzona, nic nie pomagało, moja lekarka sprawę bagatelizuję
Od poniedziałku czuję się coraz gorzej. Nos mam tak zapchany,że muszę oddychać buzią, w nocy budzę się co 2 godziny bo nos się zatyka a buzia się wysusza i sie budzę bo oddychać nie mogę. Do tego ogólne złe samopoczucie, mięśnie bolą, budzę się z gorączką. No ale chodziłam do pracy bo wiedziałam,że jak ja nie przyjdę to kierowniczka będzie zła, bo będzie musiała siedzieć cały dzień w pracy i wykonywać moją robotę
Ale dziś się obudziłam i powiedziałam dosyć tego. Muszę dbać o dziecko i o siebie i się w końcu wyleczyć. To niedopuszczalne żebym tylko czasu chodziła zasmarkana i żebym nawet 1 dnia wolnego nie mogła wziąc
Boli mnie gardło, teraz już zaczynają mnie bolec zatoki
Koniec mojego dobrego serca dla szefowej skoro ona dla mnie serca nie ma
idę po 18-stej do lekarza mam nadzieję,że dostanę zwolnienie chociaż z tym tez może byc problem bo pracuję na zlecenie i częśc lekarzy nie wypisuje zwolnień bo w zasadzie to mi nawet nie przysługuje
Od ponad msc chodzę zakatarzona, nic nie pomagało, moja lekarka sprawę bagatelizuję
Od poniedziałku czuję się coraz gorzej. Nos mam tak zapchany,że muszę oddychać buzią, w nocy budzę się co 2 godziny bo nos się zatyka a buzia się wysusza i sie budzę bo oddychać nie mogę. Do tego ogólne złe samopoczucie, mięśnie bolą, budzę się z gorączką. No ale chodziłam do pracy bo wiedziałam,że jak ja nie przyjdę to kierowniczka będzie zła, bo będzie musiała siedzieć cały dzień w pracy i wykonywać moją robotę
Ale dziś się obudziłam i powiedziałam dosyć tego. Muszę dbać o dziecko i o siebie i się w końcu wyleczyć. To niedopuszczalne żebym tylko czasu chodziła zasmarkana i żebym nawet 1 dnia wolnego nie mogła wziąc
Boli mnie gardło, teraz już zaczynają mnie bolec zatoki
Koniec mojego dobrego serca dla szefowej skoro ona dla mnie serca nie ma
idę po 18-stej do lekarza mam nadzieję,że dostanę zwolnienie chociaż z tym tez może byc problem bo pracuję na zlecenie i częśc lekarzy nie wypisuje zwolnień bo w zasadzie to mi nawet nie przysługuje
reklama
Kasiurek1983
Lece po meliskeMoze chociaz ta noc przespie
trzymam kciuki zeby sie udalo ;]