reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja szaleje odkąd wstałąm. Piore na dwie pralki równocześnie, umyłam okno w salonie teraz ścieram kurze,
Poźniej robie z mamuśką pierogi a w między czasie ma przyjśc koleżanka z 2 miesięcznym smykiem, bo mają sie przy okazji spaceru przespacerowac do ciotki :p Bo małego już dawno nie widziałam. Teraz mąż ma przerwe więc mnie trochu podenerwuje w domu :D już południe, masakra jakas

reklama
Witajcie, chcialam zameldowac, ze chyba wrocilam....ciekawe na jak dlugo? poniewaz nastapil jakis cud i cudowne naprawienie sie mojego lapa, to zobaczymy jak dlugo.

nie nadrobie pewnie wszystkiego, mam nadzieje, ze u brzuchatek i brzuszkow wsio ok.

ledwo weszlam, a tu kolejne pozegnanie na BB straszne to jest co sie dzieje:-:)-( boze dziecko malenkie na piersi, a tu mama umiera, szok!

Kasiurek- dzieki za pamiec i kontakt! jestes kochana! wczoraj ostatniego smsa przeczytalam chyba jak juz spalam, taka zakrecona bylam i sie zle czulam, ze malo co zrozumialam heheh

nie popisze, bo musze isc cos robic, bo jestem jeszcze w czarnej d.... tylko kuchnie mam zrobiona.A do tego moje samopoczucie :no: chodze i sie trzymam za ten 'dolny' brzuch, bo mnie boli od wczoraj, chyba od tego kaszlu, masakra jakas:-(

milego dnia laski!
ps. ładny mam suwaczek!! 30 tc wow

Kasiurek - moja położna zanim jeszcze brałam buscopan mówiła mi, że jak zacznie się stawiać brzuszek to żeby brać nospę (zwykłą nie forte) , że lepiej wcześniej niż za późno... ale wiesz każda z nas to inny przypadek i każdy lekarz ma inne spojrzenie - ja wcześniej jak mi się zaczynał stawiać to odrazu brałam i było lepiej niż teraz jak biorę ten buscopan - wtedy działało jak było potrzebne a teraz też się spina a ja nic nie biorę z obaw przed przedawkowaniem :sorry2: ale mówię co lekarz to inna polityka ;-)
Ajako ten Twój suwaczek pędzi jak szalony :-):-):-) super 30 tc :-):-):-):-)
Byłam na zakupach - oprócz kurczaczka i mięsa mielonego nie kupiłam nic konkretnego... a wydałam 120 zł!!!!!! Poszaleli z tymi cenami :no::no::no::no::no:

Witam się grzecznie
MaMicurina,Villandra, Inamorate powodzenia na wizytach
mnie też się komuter psuje, trzeba z nim zrobić porządek, może nawet dzisiaj, dziad chodzi jak żółw, zawiesza się i do tego nie chce się wyłączyć, tylko od nowa system startuje :baffled:
Manta chyba przejdę po aptekach i kupię ten glukometr, zobaczymy co mi wyjdzie

poza tym musze się wyczołgać z domu do PZU, wygląda na to, że dostanę jakieś pieniążki (może na łóżeczko) za moje pobyty w szpitalu; mam nadzieję, że niczego nie wymyślą i nie powiedzą, że nic z tego

fajnie Ajako- ze sie odezwalas ;]

lina - ja biore nospe boje sie powtorki bo wpierwszje ciazy bagatelizowalam stawianie sie brzucha i chodizlam itd teraz jak tylko twardnieje to pozycja leząca a jak dluzej jest twardy to nospe łykam od razu !!!!

popatrzcie co mi maz wyslal ;/ Tak nie wyprzedzaj ciężarówki - Moto - WP.PL ci kierowcy chyba na piechote do czestochowy isc powinni

no i odwazam sie sprzedac mojego kochanego fonika noki e71 ,zal sie rozstac ale maz chce mi kupic nowy i se bo ja jakos wolalam sony ericsona ale te nokie polubilam bo ma nawi no ale co hyhy;]

Ostatnia edycja:
Ja zawsze się wszędzie śpieszyłam - często ryzykującym kierowcą byłam no i nigdy nie jeździłam przepisowo jeśli o prędkość chodzi....ale odkąd zobaczyłam pozytywny test ciążowy wszystko mi się poprzestawiało - jak jeździć to ostrożnie... a i chyba do drugiej pracy już nie wrócę - zostanę sobie na jednym etacie i się będę Małą zajmować a nie zajeżdżać jak przez ostatnie lata...

hej
Ja się tylko przywitam i zmykam . Dziś mieliśmy dzień sprzątania . Wypucowaliśmy mieszkanie a zaraz będziemy jeść placki ziemniaczane :-D

Mnie ostatnio też stawia się brzuszek - ale to chyba normalna sprawa na tym etapie ciąży ... no chyba że towarzyszy temu ból

reklama
Ja zawsze się wszędzie śpieszyłam - często ryzykującym kierowcą byłam no i nigdy nie jeździłam przepisowo jeśli o prędkość chodzi....ale odkąd zobaczyłam pozytywny test ciążowy wszystko mi się poprzestawiało - jak jeździć to ostrożnie... a i chyba do drugiej pracy już nie wrócę - zostanę sobie na jednym etacie i się będę Małą zajmować a nie zajeżdżać jak przez ostatnie lata...
u mnie tez wiele sie zmienilo i na pewno zwolniłam tempo!

Już jestem po wizycie-sprawnie poszło
Najchetniej pozostałabym w domu ale teściowa ma 50tkę dziś:-(

Do góry