reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam z rana :)

Mnie tez dzisiaj mdli ale z nerwów, bo dziś wizyta kontrolna, zobacze co tam u Hani słychać, bo co wizyte mam usg :tak:

reklama
Hej,

ja po śniadanku, oj wyspałam się super. pogoda cały czas ładna i piękne słoneczko. co do twardego brzucha, wieczorami mam taki kamyczek, teściowa mówi, że brzuszek jest zmęczony i to prawda. Musze skoczyć na pocztę, leniwy listonosz nawet wczoraj nie próbował zadzwonić do mieszkania tylko zostawił awizo. Po południu, po pracy mężulinka jedziemy do Puław- do mojego domku :)

MaMicurina,Vill, Inamorate powodzenia na wizytach, przynieście dobre nowiny

Hejo:-D
Obudzilam sie dopiero:-)
Co do włosów to ja farbuje w domu mam czarne wiec duzych filozofii nie trzeba zeby je pomalowac kiedys mialam blond pasemka i wygladalam tak ze lepiej nie pisac:-)
nusia ja mam podobne plany do Twoich bede juz sprzatac swiatecznie, no kiedys trzeba zaczac:-)
Powodzenia na wizytach dziewczynki:-)

A ja nie muszę dziś sprzątać - mój M wczoraj mnie praktycznie po całości zastąpił :-D:-D:-D:-D:-D dziś może nasi znajomi przyjdą - wie, że to dla niego się dobrze skończy bo napewno sobie z Mężem koleżanki popiwkuje :-D:-D:-D
a tak jakby brudno było a ja nie miałabym sily lub weny gotowa bym była odwołać dzisiejsze spotkanie :-D:-D:-D się dzieciak wystraszył i poogarniał tylko odkurzanko sobie na dziś zostawił po pracy :-D:-D:-D:-D chyba będę ich częściej zapraszać :-D:-D:-D:tak::tak::tak: zbieram się powoli na zakupy - a mi się nie chce taaaaak strasznie :dry:
Tunia a gdzie kawa i parówki??? :-)

o widze ze tu dzis wszytskie sniadanko pozno jedza :) ja wstalam rano ale dopiero zjadalam sniadanie przynioslam sobie gorace buleczki i zjadlam z serem i miodem mniam mniam :)
nawet udalo mi sie juz tunike przerobic bo miala takie mega dlugie rekawy wiec je wkoncu a mam ja chyba juz 4 lata obciac - nie chodizlam w niej wcale bo mnie wkurzaly a dzis moze na impreze sie w nia ubiore :)

ja do kawy zakupilam sobie na pozniej paczka :)

powodzenia na wizytach ;]

bierecie cos na twardnienie brzucha czy czekacie az samo minie ?
ja wlasnie zjadlam chyba z kilo pomaranczy bo mi maz kupil wczoraj swieze wiec stare zpaasy musze zjesc bo juz sie takie nie fajne robią !

sprztac dzis nie bede jutro maja goscie przyjsc wiec maz posprzta wieczorem ja wole sie oszczedzac , te 2,5 miesiaca do rozwiazania ;] bo jakos nie wierze ze do 39/40 tc dotrwam

Ja nic nie biore bo i jakos specjalnie mi sie nie stawia, wieczorem ale to zalezy jak sie dzidzia ulozy to tylko w tym miejscu jest twardszy...

reklama
dzien dobry.

mamy cukrowe, ktore juz wiedzą co i jak...
jakie macie normy na czczo i po posilkach?

moj cukier dzis lekko za wysoki;|

lecę ogarniac co sie da, a żeby gości ladnie przyjąć.
dbajcie o siebie;-)

Do góry