reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejaaaaaaaaaa :-)

A Wy co tak dzisiaj śpicie??? Aż nie wierzę, że pierwsza jestem :-)

Jeśli chodzi o stawianie brzuszka - jeśli to częste to sio do lekarza - mi się tak na początku 6 msc zaczął stawiać - szyjka się skracać zaczęła przez to i teraz biorę 3 razy dziennie buscopan - jest lepiej choć moje niepokorne Maleństwo i tak kilka razy dziennie się buntuję i stawia ;-)

Vill powodzenia u gina i na zakupkach :-)

Ja dziś też na zakupy się wybieram - ale te żywieniowe - gorsze ;-) a prezenty w czwartek z rana mam zamiar kupić jak wejdą już zniżki -50%--70% na artykuły świąteczne - niestety w tym roku symbolicznie pod choinką będzie :sorry2:

reklama
witam

mam wiescie od Ajako rozlozyla ja i core i w dodatku komp padl ale kazala pozdrowic marzec co tez robie ;]

dzieki za info dotyczace brzucha wczoraj moj brzuch robil co chcial i jadlam nospe wiec dis chyba tez jeszcze sie ponospuje zeby sie uspokoił !

mnie si enie chce zas leze a na boku mam lapka i tak sobie pisze do was z kanapy

Witam i ja - pobudka przed 7, ale Dobrusia ładnie spała, więc dziś mam nadzieję będzie przypływ energii ;-)

MaMicurina powodzenia na wizycie!

a ja jeszcze po 14 na pocztę z mała musze się znów kulać :baffled: oby ten porywisty wiatr co zapowiadaja rozhulał się jak juz do domku wrócimy :sorry2:

miłego dnia

hej, ja dzis musze ruszyc sie z domu bo nie wypada tak siedziec i siedziec :)
wieczorem jedzimey na urodziny wiec prezent musze kupic jeszcze, moze do lumpka zajde ale juz nie chce kupowac bo obiecalam sobie ze narazie stop,
brzuch u mnie tez twardnieje po wysiłku, a wczoraj to tak mi spuchly rece ze nie moglam obraczki zdjac... dzis tez czuje ze opuchlizna nie zeszla....

witam ja wstalam przed 8.Dzis czeka mnie dlugi dzien bo musze wszystko poszykowac na jutrzejsza impreze, wiec dzis siedziec bede w kuchni mam nadzieje ze M wezmie udzial w otowaniu:) wczoraj tak ladnie sprzatal mieszkanie a ja w tym czasie spalam .Nie chce mi tylko zdradzic jaki bede miec tort a umieram z ciekawosci.

Brzuszek twardy jak duzo chodze wiec wypad na miasto konczy sie mega twardzielem

reklama
dzień dobry, JA klikam jeszcze z łożeczka, bo jakoś nie chce mi sie wstac. No ale dzis mam wielkie plany....sprzatnie kuchni na święta i może sypilania i zrobienie listy żywieniowej na święta. ale co uda mi sie zrobic...nie wiem:p

Mnie dziś troszkę mdli, i pije mięte- nie wiem może maluch gdzieś tam mnie naciska.

Do góry