reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja jestem:-)
Nic nie zrobiłam byłam u mamy jutro mamy choinke ubierac:-)i moze wkoncu zaczne czuc swieta bo jak narazie to ich nie czuje...
Pokłuciłam sie z ojcem no ale co zrobic stare i glupie i chyba juz mu mozg usycha...
Nic mi sie nie chce dziewczynki wiecie.
atomowka kolorki śliczne:-)

Ja się muszę do pakowania przymierzyć:baffled:. Kupę rzeczy mamy do zabrania (prezenty;-)), a największą walizę akurat pożyczyliśmy i musimy się w małe jakość zmieścić. Nie lubię tych ostatnich dni przed wylotem, bo zaraz się pewnie okaże, że coś jeszcze trzeba załatwić, coś kupić, coś cośtam. Już bym chciała siedzieć w samolocie, ale to dopiero jutro wieczorem.

Jestem!
Pogoda też się już zdążyła zepsuć. Wizyta ok - zaraz dodam szczegóły, gdzie trzeba. Nałaziłam się co niemiara, ale zakupiłam prawie wsie prezenty. Spożywka też z grubsza uzupełniona 9bo w Lidlu akurat awarię mieli i nie można było kartą płacić, a nie chciałao mi się już po bankomatach latać). I w domu teraz też nic mi się nie chce - więc zwyczajnie siedzę i czytam.
Zgaga męczy dzisiaj cały dzień, ale poza tym żadnego twardenienia brzucha - czasem się dzidzia wypnie i to jest chyba to o czym tak często piszecie, ale dla mnie to normalne i nigdy nawet nie pomyślałam, żeby cokolwiek brać.
Dzisaij chyba wszędzie wyprzedaże niemowlęcych ciuszków, więc nie przeszłam obojętnie ;-).
Obojętny za to znowu mój małż (wczorajszy dzien jednak zakończył się nieciekawie :baffled:) - rano juz żadnego buziaka nie dostałam, jak wróciłam, on pojechał (piątek, więc służba w barze) zdawkowo mnie cmokając - widać, że nieszczęśliwy człowiek...

mam wiescie od Ajako rozlozyla ja i core i w dodatku komp padl ale kazala pozdrowic marzec co tez robie ;]

Zdrówka dziewczynki!

Mnie dziś troszkę mdli, i pije mięte- nie wiem może maluch gdzieś tam mnie naciska.

Z tego co wiem, mieta niezbyt wskazana - na pewno lepsza melisa.

popatrzcie co mi maz wyslal ;/ Tak nie wyprzedzaj ciężarówki - Moto - WP.PL ci kierowcy chyba na piechote do czestochowy isc powinni

A propos ludzkiej głupoty na drogach - to syn koleżanki mojej mamy. No koment

Opole: Szok! Kierowca po wypadku zawisł na drzewie - Wiadomości

Ja tam jeżdżę nerwowo - nie mam cierpliwości do innych kierowców - ale zawsze rozważnie i nigdy nie przeceniam swoich możliwości. Tylko klnę za kółkiem za dużo :zawstydzona/y:.

Śmigam na inne wątki. Ale najpierw po coś na ząb ;-)

Mata jak to dobrze mieć fach w rekach :tak: Super że tak Ci się ładnie sprzedało - należało się za te godziny pracy :tak:

Ewstra
66045-sto-lat.jpg

atomówka bardzo fajne kolorki - pochwal sie efektem :tak:

Tricia współczuje pakowania , szybkiej i przyjemnej podróży :-)

kamila jak tam placki ??:-D

A ja poukładałam sobie ciuszki w komodzie którą M dzielnie naprawił . Wymienił prowadnice na nowe i to na inny rodzaj więc musiał wszystkie szuflady poprzerabiać -muszę go więc pochwalić publicznie że zdolny z niego facet :-)

A mnie tyłek boli :wściekła/y: od jakiegoś czasu i jest coraz gorzej - myslicie że to przez rozluźnianie się kości ??

Mini mnie przeważnie kości miednicy nie dają zapomnieć o swoim istnieniu, ale sam tyłek też - no tak to już chyba jest, że się całe poszerzamy w tych okolicach :-)

Witajcie, po przerwie!
Dziewczyny, czy którejś też tak niemiłosiernie cierpną ręce?
Po przebudzeniu to standard, także bez ciąży - ale teraz to już po całych dniach. Magnez jem. Czy to z kolei brak potasu?.. Podzielcie się swymi doświadczeniami, pliz.

reklama
Cześć kobitki:-)Spałam jak zwykle do południa potem poleciałam po strój do wypożyczalni dla małego i do przedszkola na jasełka. Siedzieć na tych mini krzesełkach to cud po prostu dobrze że mój taki kochany i mi przyniósł z sali normalne krzesło..Mój synek wszystko ładnie powiedział ąz mi się płakać chciało.
Ewstra- wszystkiego najlepszego jutro urodzinki jak dobrze wyczytałam :-)
Atomówka - kolorki śliczne .
A co do bólu w okolicach tyłka to mnie bardzo boli kość ogonowa i często krzyż.Ale to czasem nawet jak nie byłam w ciąży bolało ale znośnie (pozostałości po 2 ciąży)A w 2 ciązy bolało ale kości nie rozeszły się.Bo przy córce pierwszej 15 cm gdzieś w biodrach się rozeszłam na stałe.
Villandra - ja czekam na zdjęcia jak będziesz miała złożone mebelki :-)
A jutro na zakupy nie mogę się doczekać:-D

Do góry