nusia181
Fanka BB :)
chyba sprzataja:-) ja tez muszę ale jakoś nie chce mi sie wstac spod tego kocyka:-)Gdzie wszystkie kobity są ? Czyżby święta Was pochłonęły bez reszty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba sprzataja:-) ja tez muszę ale jakoś nie chce mi sie wstac spod tego kocyka:-)Gdzie wszystkie kobity są ? Czyżby święta Was pochłonęły bez reszty?
mam wiescie od Ajako rozlozyla ja i core i w dodatku komp padl ale kazala pozdrowic marzec co tez robie ;]
Mnie dziś troszkę mdli, i pije mięte- nie wiem może maluch gdzieś tam mnie naciska.
popatrzcie co mi maz wyslal ;/ Tak nie wyprzedzaj ciężarówki - Moto - WP.PL ci kierowcy chyba na piechote do czestochowy isc powinni
miednica mnie bolala a tylek to chyba nie od rozchodenia sie spojenia -hmmmA mnie tyłek boli od jakiegoś czasu i jest coraz gorzej - myslicie że to przez rozluźnianie się kości ??